dika Gebelik
Kese var kalp atışı yok kürtaj..
Hhasretak1232 dakika önce
Arkadaşlar merhaba 20 temmuz da gebe olduğumu öğrendim 2 ağustosta doktoera gittim keseyi gördük ama çok erken daha bişey söylemek için sağlıklı gibi görünüyor 10 gün sonra gel dedi ve beni yolladı bugün tekrar gittiğimde kese var ama kalp atışı yok 6 haftalıkken gelişimi durmuş bu saatten sonra birşey değişmez dedi salı gününe kürtaj günü verdi ilk defa başıma geliyor çok korkuyorum kürtaj olmadan kendiliğinden düşme ihtimali varmı bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi ?
dika ve Ayselcanpolat bunu yanıtladı.
Ddika27 dakika önce
hasretak12 merhaba benim de böyle olmuştu sağlıksız gebelik deniliyor buna kesem vardı bebek gelişmedi ve benim de kanamam yoktu hatta 1 haftada dahi bekledik kanama yine olmadı doktorum artık almamız lazım dedi ve kürtaj oldum çok zordu 2 aylıkdı bebeğim benim
Sen bunu yanıtladın.
Hhasretak1216 dakika önce
dika kürtaj nasıl oldunuz uyuttular mi ? Sonrasında ağrınız oldu mu
dika bunu yanıtladı.
Ayselcanpolat10 dakika önce
hasretak12 insan tecrübe etmediği için çok korkuyor.. bende öyleydim ama inanın korkulacak bişey yok..bende 7. Haftanın başında kürtaj oldum.. uyutma, işlem, uyandırma yarım saat sürdü.. işlemde 5 dakika sürmüş.. devlette genel anestezili oldum.. ilk gün biraz ağrım oldu.. sonra 2 3 gün gaz sancısı gibi ağrım oldu.. 1 hafta on gün içinde ağrım sızım bitti…. çok geçmiş olsun.. kolaylıkla anlatın inşaAllah..
Sen bunu yanıtladın.
Ddika7 dakika önce
hasretak12 bizim burdaki devlet hastanesi canlı yapılıyor malesef bende korktuğum için hemde ilk bebeğim olduğu için o psikolojiyi kaldırmam diye özele gidip anestezi ile uyutup yapıldı kalktığımda ağrım vardı benim 2 gün ağrı çektim kanamam da 15 gün oldu ve 40 cı günü yeni ilk adetimi oldum özel de 5 bin TL verdim kürtaja
Hhasretak126 dakika önce
Ayselcanpolat devlette veya kadın doğum hastanelerinde uyutularak mi yapılıyor bazı yerlerde uyutmadan canlı yapıyorlar mıs bu yüzden devlete falan gitmeye korkuyorum çok 😭
Ayselcanpolat bunu yanıtladı.
Hhasretak123 dakika önce
Ozgeaslan2305
Benimde en Büyük korkum canlı yapılır olması asla canlı yaptıramam devlette veya eğitim araştırmada böyle yaparlar diye bende özele gittim özel uyutup yaparız dedi 10 bin istedi indirimli haliyle eşim bide kadın doğuma gidelim diyor ama korkuyorum çok 😭 siz hamgi şehirde yaptırdınız
Ayselcanpolatbir dakika önce
hasretak12 ben vanda yaşıyorum.. burada aneztezilide yapıyorlar canlıda.. ben gittiğimde ilk aneztezisiz dediler ben kabul etmedim.. başka biri daha vardı..anestezi doktoruyla konuştular, o kabul edince bende kürtaj olmayı kabul ettim.. öbür türlü uyanık halde yaptıramazdım..
H Bir Yanıt Yaz…