Bebekmert Merhaba 5 haftalık gebeyim . Keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftalarda öğrendiniz bilgi verir misiniz
Rumeysa_01 Bebekmert keseyi 5+2 de gördüm canım doktor 2 hafta sonra tekrar gel bebeğin olusumuna kalp atışına bakalım dedi 5+3 günlük hamileyim 😇💕
Gzde4507 Bebekmert bn çok geç gittim doktora 9 haftalık iken kalp atışı da duyduk . Çok şükür herhangi bir sorun yok dedi doktor.
Bebekmert Rumeysa_01 benimde bugün 5+3 dün gittim ama kese daha yoktu doktor da bir şey demedi salı günü kontrolüm var yine . Acaba o zamana kadar oluşur mu ya çok tereddüt ettim. Rahim kalınlaşması felan güzel ama daha kese görünmüyor dedi doktor beta degerim de düzenli artıyor .
Ssmdk 4+4 keseyi gördüm, 6+4 kalp atışını duydum. Ama bu herkeste değişebilecek şey doktorunuz doğru yönlendirmeyi yapacaktır. İnşallah en kısa sürede duyarsınız🙏🏻
Rumeysa_01 Bebekmert ilerleyen haftalarda görünür canım içini ferah tut 💕 doktor bana vajinal baktı öyle gördüm
Rumeysa_01 Bebekmert adetime 3 gün kala öğrendim 66 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 199 çıktı kontrolden 3 gün önce tekrar kan verdim 1262 çıkmıştı bir daha da kan vermedim canim
Bebekmert Rumeysa_01 ilk önce 365 ile öğrendim ikinci verdiğimde 1220 çıktı 3. Kez dün verdiğimde ise 2680 çıktı
annesio Bebekmert bugün keseyi ve bebeğimi gördüm 6+1 ile uyumlu dedi doktorum erken yumurtlama olmuştu zaten biliyordum. Kalp atışını da gördüm sesini de çok derinden duyduk elhamdulillah 🥰😍
Bebekmert annesio ay hadi darısı başıma . Sizde sağlıkla sihhatle kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah