derya_tatli Kızlar tam 24 haftalık gebeyim bikaç gündür su gibi akıntım oluyodu doktora gittim bebeğin suyu iyi dedi test yaptı suyum gelmiyomuş ama şimdi de sarı koyu kıvamlı bi akıntım oluyo merak ediyorum bu nedir sizde de oluyo mu
Berivan_sr derya_tatli benimde 32 haftada Su gibi akıntım oldu acile gittim kontrol ettiler bebeğin suyu değil dediler aradan iki gün geçince gece bir daha aynı şeyi yaşadım tkr gittim hiçbir şey yokmuş açılmama baktı açılma da yoktu ondan sonra gelmedi zaten
Nuib derya_tatli valla oluyo her türlü akıntı yani benim hamileliğin en başından beri var bazen enfeksiyon ckiyo bazen HC br sknti ckmiyo ama devam ediyo aynı şey bakalım nolacak hallerimz
Denizpak derya_tatli su gibi akıntı 3 haftadır bende de bitmedi idrardan sonra peçeteye geliyor 24 haftalığım bende şeffaf ama çok fazla su gibi de akmıyor normal mis koku olmadıkça ama sizin katı ve sarıysa enfeksiyon olabiliyor
derya_tatli myangelson evet enfeksiyon vardı fitil verdi kullandım geçti ama bu akıntı yeni oldu böyle çok değişik sümüksü bir akıntı değil katı kıvamlı
myangelson derya_tatli enfeksiyon tekrarlamış olabilir genelde bende enfeksiyon olduğunda o şekilde akıntı gelir bazen. Doktorunuz ozeldeyse bir mesaj atıp sorun olmazsa
Minimalist03 derya_tatli ben de 24 haftalıgım aynı bende de enfeksiyon için gittim temiz cıktı ama doktor yine de fitil verdi kullanmadım henüz akıntının rengi vs değişik değilse normal heralde
Gamze_dn derya_tatli sari akinti enfeksiyondan olur cnm belki enfeksiyondan dolayi su gubi akintiniz oluyordur ve bol bol su icin sari akintiyi ben oyle gecirebiliyom yoksa gecmiyor .