Mrb kızlar belki benim hikayemde size umut olur belki 39 yasında hamıle kaldım 5 haftalıktan düşük yaptım kurtaj oldum kurtaj olurken rahimde şüpeli bolge goruldu ve paTolojı sonucu 3 cin 3 geldi 1 er sene arayla 2 kere rahimde cin 3 sebebi ile leep işlemi gordum ikinci cocuk cok istiyordum 1 tane oglum var yasım 41 1 sene korunmadık olmadı doktora gittim tahliller yaptı degerlerıme bakıldı amh 0.006 cok dusuk yumurta rezervın var zaman kaybetmeden tüp bebek dedı ne bir ılac ne bir Baska bısey vermedi tup bebek yaptıracak maddi durumumuz yoktu umutla gıttıgım hastaneye aglayarak eve dondum yalan degıl artık olmaz diyede hıc bir umudum kalmadı Allaha cok dua ettim hayırlısını ıstedım hakkımda stresi ustumden attım olmazsa olmaz dedim uzulme yıde bıraktım normal hayatıma geri dondum cunku olmuyor diye cok stres yapıyordum sonra 2 ay sonra adet tarihıme bır hafta varken 1 gun kanamam oldu kesildim 2 gunde pembe lekelenmem oldu herhalde menopoza giriyorum dedim sonra kesildim gene Bi umut acaba ustunu mu goruyorum dedim hep okurdum cogu kimse ole oluyor mus gittim husrana ugrayacagımı bıldıgım halde test aldım yaptım ıkı cızgı cıktı inanamadım tabıkı doktor normal olmaz demıstı amh cok dusuk diye hastaneye gittim kan verdim 640 cıktı inanamadım Allah sukur suan 29 haftalıkyım hersey yolunda troid lerim calısmıyodu ilac kullanıyordum daha once hamılelikte biraz dozunu arttırdı doktor hersey sımdı lık yolunda diyeceğim oki Allah ol dedimmi oluyor umudun bittiği anda ben şuan küçük mucizem diyorum hıc beklemediğim anda geldıgı ıcın Allah sızlerede nasıp etsin moralinizi bozmayın herseyın Bı zamanı var Allah isteyen herkese nasip etsin ınsallah