nes94 Sevdali Canım internete ebced hesabı yaz ordan hesaplayabilirsin anne baba adını yazıyosun o şekilde cikiyo
031965 Ben şahsen koymam ama değişik dediğiniz için yazıyorum ; lisede sınıf arkdaşlarımın isimleriydi RAYT, BERZİ, DARA üçü de erkek ismi anlamları ne hiç bilmiyorum ama bana hep değişik gelmiştir 😂
hohomoromu Buketckr Göktürk - Göktuğ 😇💙👣 biz bunlardn bırını koymayı dusunuyoruz fazla lkmseds olan ısımler ddgıl 😊💙
Ecmbalci Buketckr bizimde erkek bizde aynı sorunu yasıyoduk ama bulduk sonunda bizimkini söylemem :D ama ikinci düşündüğümüz Arel di
nes94 deletedmom947 Canım internete yaz orda cikiyo anne baba ve çocuk adı lazım orda çocuğun akıl fikir sayısı cikiyo n kadar yüksek o kadar iyi biz 3 isim koycaz kimlikte bi tane olcak. Detayını bende bilmiyorum eşimin abisi hoca ondan dolayı biliyorum
Aysegul34_16 Eğer bir gün oğlum olşursa istediğim issinler bunlardan birini koyacagım Atlas Aslan Aras Toprak Yanlarına can ekleyeceğim babamızın ismi 🥰🥰
Aryam2019 Eğer Benim erkek olsaydı kimsede olmayan isim koyacaktım zar zor buldum o isimleri benimkinin kız olacağı verdi 😂😂😂😂
Aryam2019 Prensleriminannesi burda yazılan bütün isimleri duydum herkes koyuyor her posta bu isimler var