Mercimek-tanesi Emnmntmhmmt ya yararli uygulama ama konuştuğun insanlarlada kaynakli bazilari gercekten azarlamak icin yada ne kadar cahilsin demek icin burda ama Bursa'lilarin farki ortada 🙂
Emnmntmhmmt Mercimek-tanesi ben okuyorum genelde bursa olursa kasik agrisi olursa yada haftamla uyuşan sorular olursa katiliykrum 😁
Bursali Zehra cok guzel haftalar hareketlerini gorebiliyorum sert tekmeleri var ama erken dogum riski olan haftalarmis bide internette oyle okudum
Emnmntmhmmt Mercimek-tanesi ayniyiz 😊bugun kontrole gittim gecenki kontrolden sonra 12+5 olmam lazimdo doktorum 13+2 dedi 😁😁
Mercimek-tanesi Bursali seda hanimi bende merak ettim.neden o kadar uygun oldugunu. Sizden nasil 100 aldilar ki belirli bi ucretleri yokmu acaba
Bursali Mercimek-tanesi ocak ayinda 2.kez gidip muayene olcam para odicem aradada nst ye cagirdi ama muayene odemedm sonucu alip gosterdim
Suule94 Mercimek-tanesi e_blue_sky_a ay dizede hayirlisi olsun sizin ilkmi 2. Bebeğinizmii bana 2 hafta sonra gel dedi inşallah 15 gün durabilirim 😂 karnımda benim hafif yanmalar hissediyom bu hamilelikte ilginç seyelr yasiyorumuaa
Mercimek-tanesi Bursali Allah yardimcimz olsun ya maddi manevi guc kuvvet versin herkese.tek temennimiz saglikli olmalari sizinde az kalmis dogumdan sonra kocaman biii ohh cekcez insallah.