Poyraz20_ Zeynep9120 benim de 3 dusugum var dün kan tahlili verdim 103 çıktı bugün muayene olmaya gittim doktor keseyi görmediği için iğne yazmadı bnde kan pıhtılaşma sorunu var test de çıktı ama doktor diyor keseyi görmeden veremem
Sahra1221 Poyraz20_ hap veriyorlar normalde hatta ben gebelik düşündüğümü söyledim doktorum yazdı kullan dedi
Tomucuk12 Poyraz20_ niye veremiyormuş ki biz tüp bebek tedavisi başlarken daha transfer olmadan kan sulandırıcı ya başlıyoruz
Ayse0575 Poyraz20_ yani şuan henüz oluşumun başlangıcı olduğu için korkmayın. Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi bunu kesinleştirmek istemiştir
Sahra1221 Poyraz20_ imkan varsa başka doktora hemen gidin. Benim bir kaybım var o yüzden bu durumlarda insan tedirgin oluyor. Özele görünün
Flz8386 Ayse0575 benimde 3 tane kalp atışı durdu kürtaj oldum şimdi hamileyim ama korkuyorum bana kimse test falan demedi siz hangi doktora gidiyorsunuz size söylediler benmi doktoruna denk gelemedim
Ayse0575 Flz8386 gebe kalmadan önce banada vermediler gebe kalınca verdiler iğneyi. Bana kadın doğumcum verdi ama ben özele gidiyorum devlette ki kadın doğumcular kasap gibiler asla acımaları yok o yüzden hiç düşünmedim devleti.
Ayse0575 Flz8386 benim 2 düşüğüm olunca genetik testi verdik orda öğrendik pıhtılaşma olduğunu siz genetik testi vermiş miydiniz
Tomucuk12 BuketErkan Anne ve babandan bu gene almışsın canım ben de de aynısı var kan sulandırıcı iğne kullanırsın eğer bir kanama riskin yoksa
Poyraz20_ Tomucuk12 keseyi görmeden veremem dedi 2 tane cocugumdada keseyi görmeden doktor yazmıştı sağ salim doğurdum özele gitmek istedim ama ordada yazmiyorlarmis iğne öyle duydum
Nilnil3535 Poyraz20_ hayır ben de özele gidiyorum özel muayene olmadığı sürece her doktor yazıyor hastanelere bağlı çalışan
Tomucuk12 Poyraz20_ anladım her doktorun tarzı farklı ama istese başlatabilirdi öyle söyliyim çok da ucuz bir iğne değil eczaneden gidip alabileceğiniz 1000 TL civarıydı galiba olmazsa başka bir doktorla konuşursunuz
Tomucuk12 Hasekisultan10 benim bir tane gende homozigot vardı fakat heterozigot olanları da başlatıyorlar önlem amaçlı olarak çünkü ilk haftalarda çok fazla düşük oluyor patlaşma sorunlarından dolayı
Nilnil3535 BuketErkan benim bunlara ek bir tane de heterozigotum vardı doktorum kan sulandırıcı hap yeterli dedi sonra içim rahat etmedi Prof a gittim direkt kan sulandırıcı iğneye başlattı bilginiz olsun bir daha ki gebeliğinizde aklınızda olsun 🙏
BuketErkan Nilnil3535 kaçıncı haftada kullandınız peki 1 düşüğüm olduğu için doktor bana 7 haftalıkken verdi ama o zamana kalbinde yavaş atım vardı hep hiç duyamadık 4 haftalıkken de gebeliğimi öğrenmiştim geç mi kaldım sizce?