Eda07 Kızlar kayınvalidemlerle beraber yaşıyoruz onların orada bir gelenek varmış erkek evlat çocuğuna annenin ve babanın ismini koyuyormuş kayınvalidem çok fazla ısrar ediyor ismim olacak diye eşime hamileyken çok fazla zorluk cekmis onuda kirmak istemiyorum sizce bu isim çok mu kötü duruyor ne yapacağımı bilemedim
Annesininmucizesi Eda07 buralarda sizin adetiniz geçmiyo malesef dicen olmicak afra ismi güzel ama diğerlerini bilemedim
Gamzelibebek Eda07 valla canım ben pek beğenmedim upuzun bir şey olmuş öyle 3 isim gibi bir de ne bilim beğenmedim yani bence eşinle konuş hiç o işlere girmeyelim de
Mervece30 Kırılan kırılsın çocuğun anne ve babası ne isterse onu koyar Eskidenmiş o adetler içinize nasıl siniyosa öyle yapın
Eda07 Mervece30 içine sinmekte değil beni sevmiyor oglum o zaman falan diyor eşim baskı yapmaz zaten banada
arbustoo Eda07 ne alaka cocugunun sevip sevmedigini bununlami anliyor yani. Duygu somurusunden baska birsey degil.
Eda07 Annesininmucizesi demez miyim bana diyorki sen odada yatarken Doğum belgemi alır çıkartırım kimliği 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Eda07 Gamzelibebek eşim zaten koyamam diyor ama kayınvalidem beni sevmiyorsun o zaman benim adim yaşasın yok söyle falan bir ton laf ediyor
Annesininmucizesi Eda07 aaa kimliği çıkartsa kaç yazar bn ona istediğim ismi koyduktan sonra gider ismini yeni değiştirtirim inanma kız kanma göz dağı veriyo içinden ne geçiyosa onu koy valla✋
Nazolii Eda07 ya evet cok uzun olmuş ya direk ümmü gülsüm olacal yada afra kayivalidenle aran iyi olsa zaten koymak isterdin sorunun olmazdi ama koymak istemiyorsan icinden gelmiyorsa bencede yeter bu ana baba isimlerini koyma gelenegi bitsin artik 🤷♀️🙉
Eda07 Nazolii bence de bitmeli 🥺 kayınvalidemi sevmemek değil ama sonuçta her inşam bebeği icin geçmişte hayaller kurmuştur o yüzden istemiyorum açıkçası
Nazolii Eda07 bencede bu dert bende de var tabi bende durum farkli ama ben sucu erkeklere veriyorum hep geri kafalı düşünüyorlar 🙈
Mervece30 Eda07 iş kocada biter Sen eşini fişekle Duygu sömürüsü yap annen yüZünden sütüm gelmiycek kesilcek istemiyorum de yüz göz olma kocan halletsin onun annesi sonuçta 😆