sorybaby Merhaba güzel kızlar ilk kez sizlerle böyle bişey danışacağım için çok heyecanlıyım 🤣🤣 yeni ev dizcez nasip olursa 3-4 ay sonrasina koltuk takimi halilar perdeler ve yatak odasi sizce kaça mal olur yeni evini düzen var mı aramızda merak ediyorum
Kara22 sorybaby yatak odası koltuk hali perde Bi 80 100 bini bulur iyi bisey alayım dersen hersey çok uçtu çünkü Bi gardolap bile 20 25 den aşağı yok
_ozlmm sorybaby Kuzenim evleniyor eşyalarını 175 bin tl ye aldı beyaz eşya hariç içerisinde yatak odası takımı iki tane yemek masası hem mutfak hem salon için almıştı koltuk takımı aldı o kadar tuttuğunu söyledi tabi içinde halılar perdeler yok onları ekstra aldı ne kadar tuttu bilmiyorum
Rumay sorybaby ben 3+1 evin perdeleri 21 bin TL ye yaptırdım ama sadece salon 12 bin TL tuttu dikey perde diye bisi yaptırdım.doger 3 oda 9 bin TL tuttu.yani cok pahalı bisi almam dersen 10-11 perde tutar.hali fiyatı da çok değişken ipek halı alayım dersen 20 bin TL den başlar.yok normal hali alayım dersen 10 bin TL ye de 6 mt kare hali var.butceyle alakalı biraz.min düzeyde ev kuracaksan mobilya hali perde için 100 bin TL tutar.
Zelihapekr sorybaby bir sene önce bellonadan 40 bine aldı annem koltuklarını. daha iyileri vardı 50-60 bün civarıydı.