Kızlar 8 haftalık gebeyim bugün tuvalete grince iç çamaşırımda çamur renginde kahverengi lekelenme var normalde hiç olmadı bu zamana kadar normal beyaz akıntı oluyordu hafif kaşık sancım var sancı için progestan günde 1 tane kullanıyordum normal mi korkmalı mıyım ne yapayım ilk gebeliğim lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar lekelenme acil bakar mısınız
Zehraartar doktora Bi danış mutlaka en sağlıklı cevabı size o verir
Kese etrafında kanama alanın var mıydı? Eğer var ise o da yapar bu lekeyi
Doktora bı git bnce. Ama olabiliyor boylr şeyler. Doktora gidene kadar sabah akşam kullanın progestami
@EsraSamed 6+5 de baktık kalp atışı dinledik sağlıklı bi problem yok demişti doktorum internetten de baktım kanamaya dönmediği sürece sorun teşkil etmez diyor ama burada fikir alışverişi yapmak iyi oluyor herkesin bir deneyimi oluyor o yüzden sormak istedim 🙏🙏
Zehraartar doktora gidin direk benimde bu şekilde başladı kese etrafında kanama yoktu sonra kan boşaldı kese etrafında kanama alanı oluştu sonra geçti ama progestan kullandım ve 13. Hafta sonuna kadar yattım doktora gidin geçiştirmeyin bence herkes adet tarihin gelmiştir falan der kocakarı işleri bence ilaç kullanmanız gerekir
@Hllozclk benim sancım oluyor diye 10 gündür progestan kullanıyorum şimdi bugün baktım hiç olmamış lekelenme peki sizce birdaha olursa mı tehlikeli bi kere lekelenme olup geçtiyse zaten kullanıyorum ilaç
Zehraartar o belli olmuyor işte kesildi diye tekrar gelmez diye bi şey yok siz dikkatli olun yeter stres yapmayın kendinize gelmez tekrar bence yüksek ihtimalle ama hapı kullanmaya devam edin ben 13. Haftada doktorumun söylemesiyle bırakmıştım
Zehraartar bende o haftalarda ani kan bosalmasi yaşadım ıgne verdi progestan kullandim leke ye döndü 14 haftada yine kanama yasadim sonra leke devam etti 15 haftada şükür kesildi igne progestan kullandim ve sürekli yattim ayaklar yüksekte tuttum tuvalet harici kalkmadim zor günlerdi hic bitmicek sandım sende dikkat et inşallah boyle bisey yasamazsin ama doktor kontrolunde ol sürekli bol dinlen iş yapma canım insallah hemen geçer
Şimdi o zaman hapı kullanmaya devam edeyim sürekli dinleniyorum tekrar olmadı olursa direkt dr gideyim olmazsa bir sonraki randevumu bekleyeyim bu mantıklı olan değil mi