_Birmelekannesii_ Rosegold benm 2 tane olmuştu biri 18 biri 19 ama gebelik olmadı tekrar başladım klomen e
Fekf Rosegold ben adetimin 5 günü kullandım sabah akşam bugün gitim sağ da 10 ml solda 8 9 ml büyüme var doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi inşallah buyur sağlıklı buyur de
_Birmelekannesii_ Rosegold ben 5.gun başladım 4 gün kullandım 4 gün bekledim ertesi gün. Yumurtaya bakıldı
Rosegold mltmkm Protestan fitili doktor sana ne zaman kullan demişti bide ben aspirinde kullanayım diyorum
Rosegold mltmkm Çatladığında çok fazla regl olacakmış gibi gibi bir his oluyor mu peki o haldeyim suan belime vuruyor kasıklarım fena halde
mltmkm Rosegold Çatlamadan sonra 5. gün kullanmaya baslayacagım progesteronu. Doktor aspirin falan ekstra bir sey eklemedi bana
Rosegold _Birmelekannesii_ Bir kutuda on tane oluyor günde iki tane kullanıyorsun beş gün boyunca kullanmış oluyorsun.klomeni
_Birmelekannesii_ Rosegold bnmde kasıklarım ağrıyor Du doktora sormuştum o yumurta catladığı için ağrı oluyor demişti
mltmkm Rosegold evet hatta benım hala sürüyor ara ara kasıklarıma batmalar oluyor. Klomen + çatlama etkisi diye düşündüm ben de
Rosegold _Birmelekannesii_ aslında günde iki kere veriyor sabah akşam kullanılıyor ya da akşam iki tane ya da sabah iki tane fark etmez ben akşam iki tane içtim Pazartesi günü bitti bitti işte
Rosegold mltmkm of çok kötü ağrıyor dün değerlendir dedi bugün yarın catlar dedi bide pazar günü de değerlendir dedi bence bugün catladı