Helbestt Kizlar oğlum doğali 9 gün oldu hala göbek bağı düşmedi.Düşmeden yıkamayın dedi diye doktor yikayamiyorum.Ama yaz ayı sonuçta ne kadar silip losyon yapsam da yıkamak gibi olmuyor.Sizlerin kaç gün sonra düştü daha ne kadar bekleyeceğim
Kara22 Helbestt daha erken gec de dusebiliyor göbek bağı ama bebegi yikaman lazım öyle yaz ayı 9 gün yikanmadan sen bile rahat edemezsin bebek huysuz olur göbek bağını iyi kuruladiginda hiç Bi yan etki olmaz
Birbebekk Helbestt 15 gün sonra düştü ama ben hastaneden eve geldikten sonra her gün banyo yaptırdım bebeği duştan sonrada pudra döktüm o yere kurudu düştü sonra zamanla
Betul-97 Helbestt Benim bebeğimde doğalı 8 gün oldu daha düşmedi ama hastaneden çıkmadan önce göbeğini kuru tuttuğun sürece yıkayabilirsin dedi sadece suyla şampuan kullanma dedi hastaneden çıktıktan 2 gün sonra yıkadım 3 gün sonra tekrar yıkadık
Tugbacim34 @Helbestt ben ikinci gün doktordan çıktım hemen yıkadım ve iki güne bir yıkadım. Bir haftada düşmüştü. Yaz bebeğiydi sıcaklardan mahvoluyordu. Tek dikkat etmen gereken göbek çevresini kuru tutmak
SbLBrk Selam bizim haftasinda dustu gobek bagina gelmeyecek ve yaklasmayacak sekilde silebilirsiniz losyon vs kullanmayin isterseniz yikanmadan gobek etrafi ne kadar kuru kalirsa o kadar cabuk duser