bussra-23 Öncesinde birşeyler yaptınız mı peki hurmadır ananastır çaydır vs birşeyler ?? Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla büyüsün 🌸🍀
Prnssm0 bussra-23 amin inşallah canım erken doğum riskim vardı 38 e zor geldik bu sebepten doğumu başlatacak hiçbir şey yapmamıştım 🌸
pamukprensesim Prnssm0 ay cok guzel anlttiniz darisi basimiza insallah ben 37 haftadayim kolay dogum icin ozel biseyler yaptiniz mi
Prnssm0 pamukprensesim Allah yardımcınız olsun inşallah su gibi geçsin gitsin 33. Haftada 2 cm açılmayla hastaneye yatış yapmıştım bu yüzden ekstra dikkat ediyordum doğumu başlatacak hiçbir şey yapmamıştım 🌸🌸
1907sed Prnssm0 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin küveze alınmamasına çok sevindim👼 38. Hafta doğum için güzel bir hafta aslında ama neden kilosu o kadar az kaldı acaba özel bir nedeni var mı
Aprla Prnssm0 kesi atılırken canınız yanıyor mu bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah. 🩷
Prnssm0 1907sed amin inşallah ben de bilmiyorum sebebini çok da güzel beslenmeye çalıştım ama ben biraz minyonum eşim de çok yapılı biri sayılmaz doktor genetik faktörlerden sebep bebek minyon olabilir demişti 😊
Af00 Prnssm0 gözünüz aydın 🥹❤️ benimde iki cm açılmam var evde bekliyorum kesi yaparken iğne yapıyorlar mı uyuşması için
Prnssm0 Af00 evet canım yapıyorlar hissetmiyorsun merak etme inşallah vaktinde su gibi bir doğumun olur 🌸🌸💖