38+2 de sabah 08.06 belime giren bir sancıyla uyandım bir şeyler olduğunu anladım ve hemen notlara sancı saatimi yazdım. 20 dk sonra tekrar bir sancı geldi doğum yapacağımı anlayıp hızlıca kahvaltımı yapıp evimi toparladım sancılar 15 dk 9 dk düzensiz bir şekilde gelmeye devam ediyordu annemi aradım ve yanıma gelmesini söyledim o sırada nişanım da geldi sancılar sıklaşmaya başladı 2-2.5 saat evde sancı çektim duşumu alıp toparlandım ve yola çıktık hastaneyle evimin arası 20-25 dk tahminimce 11-11.15 gibi hastaneye vardık hemen alttan muayenemi yaptılar açılmam 6-7 cm di hızlıca doğumhaneye aldılar oraya gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu yırtılma vs olmaması için ufak bir kesi atıldı sancılarım çok sıklaştı ve artık doğum çok yakındı evet sancılar zor kolay diyemem ama Allah’a çok şükür 2 saat içinde doğumum gerçekleşti her sancı geldiğinde ıkınmamı söylediler ebelerim aşırıııı iyilerdi devlette doğum yaptım gerçekten hepsinden Allah razı olsun saat 13.31 de bebeğimi kucağıma verdiler onu gördüğümde çektiğim bütün acılarım sona erdi birkaç dikiş atıldıktan sonra toparlandım ve odamıza çıktık bebeğim de ben de gayet iyiydik 2300 gr doğdu biraz küçük doğmasına rağmen küveze alınmadı hep yanımdaydı çok şükür sağlığı yerinde şartlar uygunsa kesinlikle normal doğumu tercih edin bugün 3. Günümüz ikimizde çok iyiyiz Allah isteyen herkese nasip etsin biraz uzun oldu ama bu hikayeyi yazmak için çok bekledim merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz 🥹🥹🌸🌸🌸