gzd0107 Kızlar doktora gittim çok da memnun kaldık çok içten çok ilgiliydi saolsun 🙏 bebeğimin kalp atışını duyduk normalde 7+3 ama geç döllenme olmuş galiba adet düzensizliğin var dedi ve bildi zaten düzensizdi şuan tam 6 haftalık görünüyor yani tahmini Doğum 12 Eylül tabi sezeryan olacağı için belli de olmaz dedi herşey yolundaymış çok şükür 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Camlicagizem Hanımlar size birşey sormak istiyorum bilen yada yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.. 9+4 haftalığız mide yanması ve bulantısı çekiyorum ayrıca sanki boğazıma bişey takılmış gibi rahatsızlık duyuyorum mideden.. Midemdeki gazı çıkartsam geçcek gibi oluyor ama geçmiyor sanki Boğaz’ımda düğümleniyor nedeni nedir acaba bilen duyan yaşayan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim 😔 şimdiden teşekkürler 🙏🏼
gzd0107 Gebelikte çok normal aslında tavsiye olarak bol su ve maden suyu önerebilirim geçici bir durum zaten olabildiğince kokulu bol yağlı bol baharatlı şeyler tüketme ☺️
Camlicagizem gzd0107 en sevdiğim aktiviteydi yemek yemek değil kokulu yağlı hiçbişey yiyemiyorum😂 ama tavsiyeleri dinlicem teşekkür ederim ☺️
Deletedmom333 8+6haftalik hamileyim dogum 26agustos olarak görünüyor hayirlisi olsun diyeyim ilk gebeligim
elifarslann gzd0107 selamm bizde marmaristen hafta olarak sana yakın olanlardanız 8+1iz bizde saglıkla kucagımıza alırız ins :)
gzd0107 Rabia199666 tatlı tarzı şeyler midemi şişiriyor yakıyor baya rahatsız ediyor bol su soda ile idare ediyorum bir de domestos mahvetti geçenlerde 😞
Nesrin_tuana gzd0107 merhaba bende 10+1 günlük gebeyim Allah nasıl ederse 3.gebeliğin🙈bende ağustos annesiyim inşallah 😊Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin