ergeerim yesilanne97 10+5 benimde troit sorunum var. Ilac kullanıyorum 6. Haftadan beri. Son kontrolde deger normale dönmüştü ama yinede ilaca devam dedi endokrin doktorum.Endokrine gittin mi?
Havvauygun yesilanne97 ben yaşadım 3.2 çıktu değerim en fazla 2,5 olması gerekmiş.Dahiliyeye gittim kontrol altında tutacağız her ay kan vereceksin dedi
ergeerim Havvauygun 4.6 idi. Haşimato hastasıyım zaten. Gebelikten önce 25 mg kullaniyordum ama 50 mg ya yükseltildi. 3 hafta kullanip gittigimde 1.6ya düşmüştü ama 2 ay daha kullanip yine kan vericem. Böyle böyle doz ayarı yapıyor.
gzd0107 MeFa ilk hamileliğimde toplu gidiyorduk bazen 😅 eşim erkek kardeşim annem kayınvalidem görümcem falan üç dr değiştirdim hiçbir sorun yaşamadım çekiniyorsanız herkesten önce siz girin doktordan müsade isteyin öyle daha uygun olur bence 🥰
gzd0107 MeFa Canım 16. Haftada belirginleşiyor organ şekil alıyor öncesinde kızsa erkekse belli olmuyor çünkü ikisinde de organ aynı oluyor bazı doktorlar kemik şekline göre erken tahmin söyleyebiliyorlar 18. Haftada da netleşmiş oluyor zaten 🤩
emi_dino Merhaba ben de ağustos annelerden biri olucağım inşallah 👶👶👶9 +6 haftadayız tahmin 15 ağustos. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almaya nasip eder inşallah....
SusamNur gzd0107 massalah sübhanallah çok sevindim sizin adınıza çok teşekkür ederim ederim inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız gerçekten kafaya takmadığın dusunmedigin anda oluyormuş 😊
SusamNur Duyguveminigi çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza aliriz. ☺️Zahide küçügun 365 liraymis muayene ücreti bana fazla yoğun gibi geldi ilk görüşmeye gittigimde. 2 hafta sonra tekrar yanına gideceğim aynı şekilde davranirsa başka doktora gidecegim.
Duyguveminigi SusamNur pahaliymis beee 🤔🙄 valla kadin cok gzel normal dgm falan yaptrio dikissiz kesisiz sakin sakin 😂
SusamNur Duyguveminigi aynen normal doğum korkusunu bıraktı çoğu insan böyle iyi doktorlar sayesinde ama işte 365 bana da çok geldi Ankara da çok iyi doktorlar var daha uyguna gidilebilir bilemedim
Solmazaltinisik gzd0107 Can'ım bende yedi haftalık hamileyim inşllh ağustos annesiyim bende ağustos çocuğuyum inş kızım olur iki aslan dişiyle eşim Nasıl uğraşacak o düşünsün 🙏🏻😻🤗🤗
gzd0107 Thesra Aslan ya da Başak olacak bizim ki de anne baba Koç abisi yengeç nasıl bir uyum olacak acaba yengeç pek anlaşabildiğim bir burç değil bazı yönlerini sevmiyorum acaba Aslan’la nasıl oluruz Başak da biraz zorlar gibi Aslan mı olsa 🥰
Solmazaltinisik gzd0107 valla cnm bende Aslan çok istiyorum ben Aslan'ım erkek kardeşim yengeç çok uyumluyuz normal tahmini doğumum iki eylül ama çoğu çocuk tarihinde doğmuyormuş öyle olursa muhtemelen ağustos ortası sağlıkla kucağımıza alalım da ondan önemli birşey yok aslında🙏🏻