Nakskdkdkd 14+4 haftalik hamileyim ve 4 5 gundur öksürük bogaz agrisi halsizlik var ne yapabilirim onerisi olan var mi ? ( İlaç almadım )
lilyum_ Nakskdkdkd bende 4+5 deyim ağır grip atlatıyorum. Boğazımın ağrısı disime vurdu. Doktor parol bile icmesin demis. İlac da icemiyorum sadece ağrı cekiyorum kendi kendine gecmesini bekliyorum. Ama boğazımın ağrısı bol karabiberli limonlu tavuk çorbası içtim geçti
Eliffklsn Nakskdkdkd sabahları ballı limonlu sıcak su hazırladım kendime öğlen ıhlamur nane zencefil yaptım bol su içtim parol kullandım ter attım kat kat giyindim bu sıcaklarda 10 gün oldu grip geçti çok şükür ama öksürük biraz daha kaldı çok geçmiş olsun
Nakskdkdkd Melosum34 evet ya karnimin ici bile acidi artik oksurmekten 😬😬 bisey yapiyo musun gecmesi icin
lilyum_ Nakskdkdkd ayy o bende de var hala geçmedi. Bi de hapşırık var. Ard arda 9 10 defa hapşırıyorum. Bebek düşecek diye aklım çıkıyor
Eliffklsn Nakskdkdkd parol en zararsız ağrı kesici ateş düşürücü canım hamilelik döneminde ilaç kullanılamıyor maalesef ama parol ciddden işe yarıyor faydası yok diyenler var ama ben çok ilaç kullanmam normal zamanda da parol etki eder bana yani