Ozgezfroglu Seker yüklemesi mutlaka yaptırılmali mi ? 23.hafta icindeyim yaptiriliyosa Hangi haftalar içinde yaptırmak doğru olur
Mervesoku Ozgezfroglu ben yaptırdım herkesin kendi tercihi.. ailede 1. Derecede şeker hastası varsa kilolu hamilelik yaşıyorsanız yaptırmanız iyi olur. Bu arada 26. Haftaya kadar yapıyorlar
Calikusuuu Ozgezfroglu 24. Haftadan sonra plesentadan salgılanan hormon insülin dengemizi bozuyormuş gebelikte. 24-28 arası yaptırmayı öneriyor o yüzden doktorlar
Ozgezfroglu Mervesoku 28.haftaya kadar yaptırılıyor diye biliyorum ,evet babamda seker var o yüzden beni biraz düşündürüyo bu durum
Mervesoku Ozgezfroglu he öyle mi 28 mi ben 26 diye biliyordum.. ☺️ bence bir doktorunuza durumu anlatın sonra beraber karar verin
Elifgurler Bence yaptırın kafanızda soru işareti kalmasın gizli şeker olabiliyormuş bazı gebelerde. Ben aç karna su bile icemezken yaptırabildim çok şükür. Doktorunuz yaptır diyorsa yaptırın mutlaka.
Brcuburci Doktor bana ailede şeker varmı dedi anne babada yoktu yok dedim bişey demedi yaptırmam gerekirmi acaba