Jasmine Arkadaşlar merhaba, Hamilelikte kullandığınız işe yarar dediğiniz çatlak önleyici kremler veya doğal ürünler nelerdir?
Aysesare Jasmine badem yağı ve nemlendirici krem 😊 birde katı hindistan cevizi yağı alıcam o da işe yarıyormuş
Buketckr Jasmine 10 ay önce doğum yaptım maşallah hiç çatlağım yok bebek yağı ve bebek vazelini kullandım hergün normalde cok kuru cildim çok iyi nemlendiriyor ve şuan 2.ye hamileyim 3buçuk aylık yine aynı şekilde fırsat buldukça sürüyorum 👍
DuyguEyupoglu Lierac, hindistan cevizi yağı, bebek yağı bunları kullanıyorum genelde bebek yağı ve hindistan cevizi yağı çoğunlukta lierac kurutuyo gibi geliyo bana daha şükür çatlağım yok 🙏🏼 34+3
Jasmine DuyguEyupoglu ne güzel! Lierac ı çok duyuyorum fakat gerçekten memnun kalınmış mı bilemiyorum
Melissssa AvBurcu ben de 33. Haftaya girdimm tam 🤗 ilk iki aydan beri kullanıyorum valla inşallahh bu soğuklarda yağlanmama değer 😁
DuyguEyupoglu Jasmine Lierac kremi hergün sürmüyorum mesela ama hergün sabah öğle akşam aklıma ne zaman gelirse bebek yağı ya da hindistan cevizi yağını sürüyorum önemli olan cildi nemli tutmak kurutmamak bol su içmek kaşımamak ☺️
AvBurcu Melissssa şimdiye kadar çatlasaydı çatlar mıydı, yoksa asıl bu saatten sonra mı çatlayacağız göreceğiz ☺️ Bende kurutmamaya çalışıyorum, kaşındıkça yağlanıyorum🙈
Ceycey35 Vücut yapısına gore değişiklik oluyor canım ben hiçbirşey kullanmadım ama tek catlagim olmadı aksine ablam ne bulduysa kullandı vücuduna ama yinede çatladı hemde fenaaa catlak
haticestc Jasmine vazelin kullanırım her duştan sonra 31 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç çatlamadı. İnşallah bundan sonrada çatlamaz🤗