Semaela Selam kızlar Oğluma Efe ismini düşünüyoruz etrafında olan var mı nasıl karakter de çocuklar oluyorlar merak ediyorum 🥰 biraz yaramaz diye söyleniyor ama🙈
yaasemin Semaela oğlumun adı efe aşırı hareketli düz duvara tırmanıyor henüz 20 aylık büyük tv kırdı kırılmadık bişey kalmadı ama akılı da her söylediğini hemen algılıyor ilgi delisi 😂😂
2mnnosanne123 Semaela 😂biraz mi malesf çok çok eşimde efe ismini çok istedi ama etrafımda okadr efe varki ben istemyorum😬😂
Cosimaniehaus Semaela tek efe değil ama mustafa efe yeğenimin adı. Çok uslu akıllı bir çocuk. Öğretmeni de tam ideal bir öğrenci diye seviyormuş bayağı:))
Semaela yaasemin vazgeçmek üzereyim 😂😂 kızımın adı ela uyumlu olur dedik oda taktı kafayı efe diye dolanıyor daha doğuma var ikna etmeye çalışayım 😂
yaasemin Semaela valla gülüm ben koydum bu derece olcağını bilemedim aşırı hırçın sürekli bizi ısırıyor vuruyor herkes aynı olmaz herhalde sen yinede bi düşün 😂😂
Semaela yaasemin 😂😂 Allah yardimciniz olsun Bizde o kadar kararsıziz ki 25 haftalık oldum daha düşünmeye vakit var 😅
Semaela Cosimaniehaus Maşallah umarım hep böyle bir çocuk olur 🥰 kızım da o kadar ağzına doladı ki efe diyip dolaniyo bakalım 😅