turkan403 https://mutluresim.com/images/2024/08/16/zus4dd.jpg. Kizlar mrb 10+6 günluguz devleteki doktor bana direk kiz bebek dedi bu haftalarda cinsiyet beli olur mu ki ben hep iki gebelikte de 14.16 haftalarda öğrendim yani 🙋 sizce tahmininiz nedir🙏
Btlshnnn turkan403 bana doktorum 11 hafta da kıza benziyor dedi 13 haftalıkken erkek dedi 24 haftalık olduk erkek bebek bekliyoruz 😊 yani bu haftalar bence erken ama insan kendi kendine doktor bu görüşmüştür anlamıştır ki söylüyor diyor ama yanlıyorlar hatta ben doktoruma kıza benziyor demiştiniz dedim beni de yanılttı cidden öyle gibiydi vs dedi😅
Dilekulgtt turkan403 kizzz sen nerelerdesin yaaa hic sormuyorsun bu kiz ne yapti diye hamileyim 548 degerle 🤣🤣
sacmalamakizim turkan403 11+2′de devletteki bana da erkeğe benziyor dedi, sonuç kızım olacak 🤣 yani çok ta güvenme devlete. 😄
turkan403 Btlshnnn sağlıkla gelsin eved ikinci kizimda da ilk erkek dedi baya devam eti öyle snra aa kız bebekmis dedi🤣
143i53 turkan403 sat göre ulyrasona gore degisiyo bazen adetten buyukmu ondanmi rahat gördü kac hafta dedi ultrasona göre
Celliks Benim doktorum 12.haftada kıza benziyor demişti 17.haftada oğlum olacağını öğrendim🤗 bir de doktor cinsel organ gelişimi 12-13.haftadan sonra gelişimini tamamlıyor demişti 10.haftada biraz erken olabilir bilemedim
turkan403 Celliks aynen yani baya erken benimde iki kızım var 🤭 bnada ikincde erkek demişti sonradan kiz dedi
turkan403 143i53 10+6 dogumdan snra ilk reglmi ben 5 mayista gördüm son adete göre 14+3 olmasi lazim ama 10+6 gozukuyo dedi
turkan403 Dilekulgtt ayy gözün aydın canım sag Salim kucağına al inşallah ben napam telefinm bozuldu anca gelebildim buralara 🤭
Dilekulgtt turkan403 cok saol canm daha yeni cok sukur insallah saglikla ilerler 😊anladimm baya ilerlemis gebeligin hayirli olsun 🥰
Dilekulgtt turkan403 yani neye acele etmis te soylemis bekleyebilirdi biraz emin olmadan soylememek lazim ya hayal kirikligi olursa
turkan403 Dilekulgtt aynen değişsin ya sağlıklı sıhhatli olsun tabi ama iki kizim var ztn 🤭 gönlümdeki olur inşallah ama umudum da kalmadi degil yani heves edemiyom hic🙍