BusraBoztas Hanımlar selamlar herkese sağlıklı bebişler dilerim. Bugün 26+2 olarak kontrole gittim bebek 24+4 gözüküyor biraz geriden geliyor dedi doktorumuz. Normal kabul ediliyormuş bu süreler ama. Bu haftalarda olup kilolarını paylaşabilecek hanımlar var mı. Benimki 730 gram. Bir de böyle bi durum yaşadıktan sonra şunları yedim düzeldi dediğiniz şeyler var mı 🙏
Meltemm21 BusraBoztas 26 haftalıkken kontrole gittiğimde 853 gramdı bana da çok az geldi ilk başta ama doktorum bebeğin gelişiminin haftasıyla tam uyumlu olduğunu söyledi içim rahatladı ve bebeğin fazla kilolu olması da iyi bir şey değil önemli olan gelişiminin uyumlu olması
numix Benim 24. haftada 700 gramdı şuan 26 haftalık olduk kilosunu bilmiyorum. Doktorum tam haftasıyla uyumlu dedi. Her gün kaşar peyniri, muz, ceviz, meyve yiyorum ama öne geçmiyor malesef🥺😂
BusraBoztas numix Meltemm21 yok tabiki kilo takıntım yok ama ilk kez farklı bi doktora gittim 24 haftayla uyumlu dedi bu zamana kadar takip eden doktor böyle dememişti hiç 1.5 hafta falan geriden geliyormuş endişelendim biraz o yüzden kilo kıyaslaması yapmak istedim