Azra_Mom Adet tarihine göre mi gelişime göre mi tarih veriyor doktorlar sordum ama geçiştirdi net cevap alamadım yaşayan var mı bu durumu
Gul616161 Azra_Mom bir sonraki haftaya bakarlar eğer ileri giderse gelişime göre takip eder canım. Benimde 9. Haftada 8haftalık gibiydi banada eğer birdahaki gelişinde böyle olursa gelişimine göre takip ederim demişti bnimki yakaladı.
Mrvsmt2502 Azra_Mom bu tamamen bebeğe kalmış bir şey. Kızım 3 4 hafta çnden gidiyordu ama 43 e 2 kala doğdu. Son ayda gelişimi denkleşiyor biraz daha
Azra_Mom Emel5805 suyun iyi dedi neyse ki ama gelişimi hep öndeydi başından beri birde sancı çıktı serum takıp tekrar nst yapıldı normal çıktı 2 hafta sonraya tekrar gün verdi bana sanki zamanını doldurmayacak gibi geliyor ama hayırlısı
Guzelanne56 Azra_Mom yok yok merak etme gebelıgın başında nasılsa öyle olucak doğum sadece bebıs az tombiş olacak
Azra_Mom Mrvsmt2502 ama benim sezaryen olcak 2.doğumum bu normal şartlarda sata göre 38 de alınacak sorun olmazsa demişlerdi işte şimdi sata göre mi yoksa gelişimine göre mi net bilgi vermedi