efgoksen isimsiz19 şimdi uğrayacağım eve dönerken önünden geçeceğim çünkü inşallah hayırlı sonuclar alırım 🥹
Papatya_1626 Benimde 2 gün gecikmem var 2 saat önce lekelenmem oldu hafif pembe ic camasirima birazcik gecmis sildikce hafif peceteye geliyo ama adet gibi degil simdi kahvemsi acik kirmizi karişik yerlesmemi sizce insallah adet olmam😭😭😭😭😭🤲🤲
efgoksen Papatya_1626 Allahım hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin sizede isteyen herkese banada 🥹
Papatya_1626 efgoksen evet canimm herseyin hayirlisi bizimde nasibimiz var elbet zamanini bekliyor bebislerimiz🥹🤲🥰
efgoksen isimsiz19 öyle tabi ama dış gebelik geçirdim hep tedirginim ve bekleyiş içindeyim üzülüyorum ister istemez 🥲
isimsiz19 efgoksen olsun demekki gebe kalabiliyormuşsun öyle düşün bende hiç gebelik olmadı mesela her halimize şükür
Brcuburci efgoksen benim yerleşme kanamam regl günü oldu agrisizdi canimm inşallah güzel haberler alırsınız bidahakinay 🙁
Ayse0575 efgoksen yerleşme kanamasını ben adetimden tam 10 gün önce yaşadım. Çok minik açık pembe bi lekeydi. 1 kere geldi ve bi daha gelmedi. Eğer yerleşme kanamasıysa devam etmez devam ederse adettir
efgoksen Ayse0575 suan devam edıyor benım tabi yerleşme kanaması iki üc gün yaşayanlar oluyormus ama benım kan sonucumda negatif