QBuse1123 staRmama staRmama iğneden dolayı sorduğum jerkeste var ama sanki en çok benim ağrıyor çok kötü bu yüzden uzun sürek ayakta kalamıyorum anı hareket ediyorum düz duvara tirmanirdim ben nerdee
staRmama Ahra inan izi umrunda olmuyor 😂 tek derdim bir an önce iyileşmesi hala şişiyor iş vs yaptığımda çok ağrıyor. Geçen evi dip bucak yaptım, yapmaz olaydım gece uyuyamadım ağrısından. Benim seçme şansım olsa normal derdim, o anı yaşamak isterdim 🫠
staRmama QBuse1123 değerlerine baktırdın mı peki sanki seninki iğne ağrısı değil. Doktora gittin mi ne dedi
QBuse1123 staRmama gitmedim sadece bobregime vuruyordu ağrı onun için gitmistim bir şey yok dedi bunun icjn hangi bölüme gitmeliyim
QBuse1123 staRmama hiç fark etmedim içtiğimde bir de ona bakim ,kahve içtiğimde geçiyorsa ne olucak acaba
_mavii_ staRmama ☺️ ben şeyi merak ediyorum bu doğumdan sonra kordonu bir kaç dakika bekleyip öyle kesiyolarya, sezeryanla da yapılıyor mu bu yani kordonu kesmek için birkaç dakika beklemek sezaryanda sıkıntı mı?
staRmama _mavii_ kuzum inan hiç bilmiyorum ben öyle bir haldeydim ki en son sakinleştirici yaptılar kafam gitti 😂 titremekten gözümü açamıyordum doktor dikemiyorum dedi düşün 😂
Leylus hepoyleolurzaten__ takmasını ben uyuduktan sonra yapacak çıkarma acimaz diyorsunuz he inşallah öyle olur çok kötüyüm kimse anlamıyor beni çok korkuyorum bunaldım aglamaktan soramadım aklımada gelmedi kuzenimde uzun sürmez dedi ama doktor zaten hemen ayağa kalkar ve ye gidersen çıkartırım dedi
hepoyleolurzaten__ Leylus yok korkmayin bende çok tatlı canlı biriyimdir ama çıkarılırken gerçekten hissetmiyorsunuz
staRmama Kbr2611 hayır ben o an genel istedim çok korktum tam kesecekleri anda, yapmadılar boğulma riskin var dedi. Epidursl falan sormadılar hiç.
Beyza_12 staRmama özelde mi yaptınız devlette mi ben özelde spinal oldum iğne vurmadan soğutucu sprey sıktılar igneyide hissetmedim sondayi da uyusturduktan sonra taktılar onuda hissetmedim çok konforluydu
Fayalll47 @“Cinsiyet_tahmini”#p33607758yurumede harekette sıkıntı oluyor mu ne kadar sürede toparlanirjz
Trilecee Fayalll47 tamamen kişiye göre değişiyor.ama 1 haftada tamamen toparladım ben 2 bebekte de 3 ü bilmiorum nolurum
staRmama Fayalll47 aslında çok çabuk toparlamıştım 3. Günü ameliyat olmamış gibi davranıyordum. Sonradan çektim sıkıntısını. Şuan iyiyim ama hala iş vs yaptığımda ağrı oluyor ve şişiyor doktor normal dedi. İyileşme süresi çok uzun yani. Harekette sıkıntı oluyor evet dikiş için dikkat etmek zorundasınız.
staRmama Ayseglllllll beni de bir kere soktu, düşünüyorum bu acı çok tanıdık neydi, neydi.. en sonunda hatırladım arı sokması.😂🫣