staRmama Fasulyelendikk canım kırkın çıksın unutacaksın ;) ben doğumdan çıktım dedim ki böyle olacağını bilsem çocuk yapmazdım. Şimdi de ikinciyi ne zaman yapsam diye düşünüyorum haha😂 Allah unutturuyor..
Mom89_ staRmama bende unutur muyum 20 temmuzda dogum yaptım iki kere aldım yavrumu elimi görmüyorum kokusunu bilmiyorum hastanede yatıyorum hala unutur muyum bunlsrı gerçekten 😭
staRmama deryaa_milena eve çıkınca birkaç güne geçer ağrıların ama buma güvenip benim gibi sacmalama 😂 kendine iyi bak ağır iş yapma ve çok eğilip kalkma.
deryaa_milena staRmama doğum öncesinde bebek doğsun bir hafta sonra memlekete gideriz diyorduk sizin yazdıklarınızı gördüm şimdi vazgeçtim 😀
staRmama deryaa_milena evet evet uzanarak yatması 1 haftadan sonra oldu diye hatırlıyorum o kısım çok zor işte. Ben hiç uyuyaöadogım için psikolojim gidiyordu bir ara 😂 zor topladım psikolojik olarak. Şimdi bakıyorum da zorlukları unutmuşum ya. Ne günlerdi geçti gitti işte..
deryaa_milena staRmama Allah doğum yapana kolaylık versin cidden çok çok zormuş hem fiziken hem psikolojik olarak insan üstü güç olması lazım 😂 evlat ne kadar tatlıysa geri unutuyor kadınlar işte
staRmama deryaa_milena gerçekten öyle kuzum ya Allah çok büyük. Asla ikinci yok diyordum şimdiden istemeye başladım 🫣
staRmama Melike_4949 7.5 ayda da geçmiyor mu ya😫 duyuyorum bazen birisi 1 sene olmuş ameliyat olalı hala sorunları bitmemiş.
Melike_4949 staRmama yok geçmiyor canım ama benim göbeğim var ve yağlı ondan da olabilir üşütme de çok oldu evim sobalı olduğu için arada sızım sızım sizliyor bel ağrısı 3 sene olsa bile geçmiyor
sallyt Kartopu alttan hemen kan geliyo ama tabi şiddeti kişiden kişiye göre değişir sonda çıkınca görmüştüm ben kanama olduğunu 😂 küvöze de hafta/ kilo ve ciğer gelişimine göre girebiliyorlar ben 3 kıyafet götürdüm kendime tam geldi
staRmama Melike_4949 bunları gördükçe pişman oluyorum ya sezaryen olduğuma. Mecburdum bebeğime kavuştum çok şükür sağlıklı ama eski halime donmek istiyorum😒
Melike_4949 staRmama dönersin inşallah canım merak etme Yapicak birşey yok nasip kısmet 🥰🙏 Rabbimin mucizesine kavuştuk 🥰