Teican Selam Ağustos Anneleri önceden doğumum erken olur diye korkuyorum çok hareketli biri olduğum için hamileliğimin başından beri hep hareket alindeyim ama şimdi benim bebiş gelmiyor 39+2 olduk gelesi yok gibi😂🤣 doğumu başlatmak için önerileriniz var mı
Minalina Teican ilk gebeliğimde Meryem süresi okuyup zemzem suyu içip hurma yemiştim çok şükür olmuştu . Tabi yanında egzersiz yürüyüş yapmayı da ihmal etmedim ikinci gebeliğim şuan 33. Haftadayım 36/37 gibi yine her gün bunları yapmayı düşünüyorum nasipse yine normal istiyorum inşallah olur 🌸
06Canan Teican ahahaha hamileliğimn başından beri yapmadığım kalmadı 😂hiç oturmadm dr dinlen dediği halde dinlenmedm uygulamaya göre 30 Ağustos görünen doğumumu 9 Ağustosta normal doğumla yaptım 37+0 da bol bol yürüyün squat merdiven inip çıkma ve bol hurma yiyin ben ilk gebeliğimde bunları yapmıştım ikincide bol yürüyüş ve sürekli temizlik yaptım
Teican 06Canan valla tüm tuşlara bastım inşallah allah hayırlısıyla kolay doğum yapmamıza nasip etsin
Teican Cinsiyet_tahmini canım valla bazen günde 4 saate yakın yürüyüş yapıyorum evde bile olsam sürekli hareket halindeyim ama işte bir türlü doğum yapamadım hayırlısı inşallah 😂
Mlkkkdlny Ay lütfen bana da söyleyin 39 haftalık oldum bugün ne sancı ne ağrı ne kasılma ne su……. Hiçbirşey yok doğurup günlük hayatıma geri dönmem lazım. Acayip sıkıldım engelli gibi hissediyorum kendimi. Biri beni doğurtsun
Teican Mlkkkdlny al bendende o kadar valla insan bunalıyor bir süre sonra ama bende sancı var emde baya fazla nst de çıkıyor sancılarımın olduğu ama işte açılmam yok maalesef
Endoplazmik Teican canım 39+5′te doğum yapmış birisi olarak 39 + 7′de Suni sancı vereceklerini söyledikleri için 39′u geçince ben çalışmaları araştırmalara başladım Öncelikle Yürüyüş çok yaptım ananas yedim ananas bağırsaklarıma bozdu bağırsak hareketleri doğumu tetikledi ve doğum yaptım yani Ananası ve yürüyüş diyebilirim Sağlıkla gelsin inşallah