cansubck Merhaba kızlar, idrar yolu enfeksiyonum olduğu için doktor bugün progestan yazdı ama üzerinde hem oral yoldan hem vajinal yoldan kullanımı yazıyor.Nasıl kullanmalıyım? Kullananlar varsa yazabilir misiniz? 🙏
1bebe1meow cansubck Doktorunuz nasıl kullanın dedi ? Günde 2 defa kullan dediyse gündüz vajinal fitil gece iste yatmadan 1 tane içebilir siniz biraz baş dönmeşs yaptığı için yatmadan önce içmek daha iyi . Bir de anlamadığım şey enfeksiyon oldu diye Progestan niye verdi o bebek düşmesin tutunsun progestorın hormonu yükselsin diye verilir enfeksiyon için enfeksiyon fitil verseymiş ya benim ilk ayımda progestonum düşüktü bebek tutunsun düşmesin diye vermişti 2 defa vajinal fitil olarak alıyordum enfeksiyonum da oldu başka fitil verdi progestanla emfeksiyon geçmez ki ya
Mrvug cansubck ağız yoluyla alınca inanılmaz kafa yapıyor. Acayip uyutuyor resmen bayiliyor gibi oluyorsunuz bilginiz olsun.
Civciv53 cansubck alttan alırsan su gibi akıntı yapabilir korkma ama içersende baş dönmesi halsizlik yapıyordu bende. İçince çok kötü oluyordum 37 e kadar fitil olarak aldım sabah akşam. Alttan almanın daha etkili olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilinmez ama
Minnaksever cansubck ben ağızdan alıyorum ama sabahkini ağızdan alıp geceyi vajinal alabilirsiniz çünkü baş dönmesi falan yapıyor
cansubck 1bebe1meow ben tam açıklayıcı yazamamışım 😊 idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep olabileceği için rahimi güçlendirmek amaçlı yazdı. 34. Haftadayım, nasıl kullanılacağı hakkında bi şey demedi. Ezcaneden üzerine her iki yolu da yazmışlar. Kafam karıştı o yüzden 😔
Lyhsce3386 cansubck canım ben hamileliğimin 5 ayına kadar içtim ağızdan aldım ama istediğin şekilde kullan dmeisti doktorum ama alttan alınca daha çabuk etki ediyor daha etkili oluyor diyorlar
1bebe1meow cansubck Heee şimdi anladım o halde siz vajinal fitil olarak kullanın daha etkili oluyor çok çok geçmiş olsun ❤️
BebekHrcn cansubck bende doktorum vajinal yol ile izin vermedi sadece oral olarak sabah akşam kullanıyorum hamileliğin başından beri
Elif_dzgn cansubck Ben ağız yoluyla kullandım ama daha etkili ve hızlı bir etki istiyorsan vajinal yoldan kullanabilirsin
BebekHrcn cansubck evet unutkanlık uyku ve uyuşukluk hali yapıyor ama zamanla vücut alışıyor sanırım 😊
BebekHrcn cansubck şöyle söyleyeyim ilk zamanlar okadar kafam bulanıyordu ki kavltılıkları bulaşık makinasına bulaşıkları buz dolabına koymuştum dalgınlıkla makinayı çalıştıracakken farkettim 🤣🤣🤣