Aysedgrlikrkmz Hamilelikte hangi dönemlerde hangi testler yapılıyor ? Nereden yapılıyor sağlık ocağından takip nasıl yapılıyor? Devlet hastanelerinde de yapılıyor mu ? Bilgisi olan anne adayları yardımcı olabilir mi rica etsem 🙏🏼
Ozge1008 Aysedgrlikrkmz hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sağlık ocağına kayıt yaptırdım. Orada idrar ve kan tahlili yaptılar. Daha geniş kapsamlı tahliller için devlet hastanesine gittim. Hamile olduğunuzu söylediğinizde size gerekli olan bütün tahlilleri yapıyolar. Ben üçüncü kontrolümden beri devlet hastanesinde devam ediyorum. Her ay kan ve idrar tahlili yapıyolar
Ozge1008 Aysedgrlikrkmz birçok şeye bakıyorlar. Şuan 33 haftalığım ilk tahlilleri hatırlamıyorum malesef ama her ay yaptıklarında kreatinin, vücut sıvısı, potasyum, hemogram, tam otomatik idrar biyokimyası gibi şeylere bakıyolar
Kumru82 Aysedgrlikrkmz 😊hayırlısı olsun canım benim perşembe kontrolum senin son regl tarihin ne aynıyız galıba senınle 😄
Aysedgrlikrkmz Kumru82 12 Aralık’ta oldum en son 19 Aralık’ta da hamile kaldım büyük bi ihtimal. ☺️☺️☺️
Kumru82 Aysedgrlikrkmz canım valla ikimizinde aynı benimde 11 aralık son tarihim muhtemelen bende ontarıhlerde kaldım perşembe kontrolum var senın kan testin ne cıkdı ben ilk öğrendiğimde 450 birgün sonra 950 cıkdı
Aysedgrlikrkmz Kumru82 ben adetim bi gün emri yaptırdım 211 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 1677 çıktı yarın da kesesine baktırmaya gidecem inşaallah bir sorun olmaZ 🙏🏼🥰
Aysedgrlikrkmz Kumru82 inşaallah güzel haberler alırız 18 Eylül de doğacak günü gününe olursa Allah’ın izniyle 🙏🏼🥰
Kumru82 Aysedgrlikrkmz ben istanbul canım 😊inşallah sağlıkla olsunlarda yarın haber ver bana bende perşembe yazarım sana 11 de randevum
Aysedgrlikrkmz Kumru82 merhaba 🥰 çok şükür gittim gözüktü 9,82 mm ymiş 🙏🏼🥰🥰 7 haftalıkken kalp atışını duyacaz inşaallah 🙏🏼
Kumru82 Aysedgrlikrkmz ayy canımmm benimm Maşallah inan kendim kadar sevindimmm Allahım banada dua et yarında ben yazayım sana canım çok şükür bin şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kumru82 Aysedgrlikrkmz canım merhaba bende gittim gördüm keseyi bugun cok şükür iki hafta sonra da kalp atısı için gel dedi
Aysedgrlikrkmz Kumru82 ay maşallah bana da öyle demişti 🥰 inşaallah iki hafta sonra da kalp atışını duyarız Allah’ın izniyle sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🥰🤰🏻🙏🏼🙏🏼