Arkadaşlar konunun başlığı çok saçma.. kimisi kaybeder kimisi doğurur iki taraflı düşününce kaybedenler de doğum hikayelerini görüyor doğuranlar da vefat haberlerini görüyorlar. Biz kalkıp POZİTİF DOĞUM HİKAYELERİNİ YAZMAYIN. demiyoruz , diyemeyiz çünkü herkes burda güzel kötü anısını yazıyor ve anlatmak istediğim şu ki herkes bişeyler öğreniyor kimisi doğumdan kimisi ölümden. Biz evlatlarını kaybeden anneler olarak ya acımızı paylaşmışızdır bizim gibi olan annenlerle kendimize destek bulmuşuzdur ya da bilmediğimiz başımıza gelen bi olay vardır onu yaşayan annelerden öğrenip yola devam etmişizdir. Kimi insan normal doğumu sezaryani vs vs vs soruyor sormasın mı? Öğrenmesin mi? Ya ben o kadar çok gördüm ki, suyum geldi su mu acaba yazanı, bişeyler yaşıyorum acaba nişan mi diyeni. İnsanlar bilmiyor belki de öğrenmek istiyor. Bilgisi olanlar bende böyle olmuştu deyip fikir sunuyor. Bu kötü birşey değil. Hanfendinin demek istediğini de anlamaya çalışıyorum fakat, ÖLÜ DOĞUM HİKAYESİ YAZIP DURMAYIN. diye başlık açarsa bu kadar çokça tepki vs alır. Kimse kimsenin ne acısına ne mutluluğuna karışamaz. Bu formu herkes kullanıyorsa herkes istediğini yazar rahatsız olan engeller yada başka forumlara gider.. biz nasıl o acı günümüzde doğum hikayelerinizi paylaşmayın yazmadıysak. Kimse de bizim acımıza bu şekilde başlık atamaz. Saygısızlık olur,ki saygısızlık olmuşta…