ruveyda_34 benim oğluşum da Aslan olcak gibiydi ama doktorum 39. Haftada sezaryen yaparım dediği için Başak olcak 😂 şöyle ki kocam Başak. Çok naif , kibar , saygılı , temiz , kişisel bakımına özen gösteren( mesela ben çok dikkat ederim erkeklerde diş temizliği tırnak temizliği vücut temizliği) öğrenciyken tek başına kalırdı o çarşaflarını nevresimlerini 2 güne bir değiştirirdi , banyosu mutfağı hep temiz olurdu. Anlayışlı, empati yapan , aile bağları kuvvetli , merhametli biridir. Yeterince övdüğüme göre kötü ( bence) özelliklerini de yazayım 😂 cimrilik ve tutumluluk arasında bir noktada ama tutumluluk ağır basıyor diyim , kararsız yani yarın ne giyeyim diye düşünür kafasında kombin yapar 3-5 saat sonra sabah bi bakarsın bambaşka bişey giymiş 😂 her konuda böyle kararsızlığı beni yoruyor. Takıntılı titiz bu hem iyi hem kötü özelliği oluyor 😂 normalde çok sakin ama her şeye sinirlenen ( kapıya çarpar kapıya söver öyle sinir 😂)
Baya bi yazmışım ama yükselende çok önemli biliyorsun bakalım bizim oğluşlar nasıl olcak Allah kolaylık versin hepimize 😂