Eminebil birprensesinannesiiim Suyu azalırsa telaşlanıyor doktor,41 i geçirmek istemiyor haklı olarak. Suni ile başlayacak bakalım
elif123keslr 111anonim111 normal doğum için neler yaptınız acaba ne gibi şeyler normal doğum yapmasınızi sağladı 30.haftama girmek üzereyim şuan 29+5im
Eda1254 SancarMom devlette 32 haftadan sonra nts istiyo doktor yani bı yarım saat önce valan gidin derim direk nts gidin aynı katta oluyo genelde nts çektirip muaneye girin doktor kapısında asılı olur genelde ama siz genede sorun da isterseniz
elif123keslr SancarMom aynn bende normal doğum istiyorum doktoruma söyledim benmde bidaki kontrolum 33 haftama denk geliyo bende o zman belli olcak nsty e gririp girmeyeceğim suan için çok erken dedi 36. Haftada gireceksin dedi bana doktorum nstye
Eda1254 Fatma-Zehra-gunes- benim kızımda donmemisti ben dönmez artık diye umudumu kaybetmiştim 37 haftaligiz kontrole gittim dönmüş merak etmeyin yani zamanı var daha bende dönmez diyodum ama döndü
111anonim111 Koalams vajina kendini toparlıyor ama benim dikişlerim çoktu 30 gün olacak hala kanamam devam ediyor ve bi daha olsa normal doğum yapar mıyım bilmiyorum eğer yine açıklığım çok olursa suni sancı çekmeden açılmamı beklemezlerse yine normal doğum yapardım☺️
111anonim111 Betusmsr korkmanız çok normal bende çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı verebileceğim bi tavsiye olsaydı oda yanınızda mutlaka birisi olsun benim yanımda eşim ve annem vardı sancılarımı çekerken vs hep yanımda oldular özel hastanede doğum yaptım devlette yanına kimseyi almıyorlar yalnız başına oluyorsun en büyük destekçim eşim ve annem oldu onların desteğiyle daha kolay geçti benim için☺️
sariniz13 Skskdmsm65- aşkım zaten doğuma girmeden lavman yapıyorlar bende normal doğum yaptım hatta doğumhaneye gidince tuvaletim geldiğini söyledim hemen sonda takıp idrarımı boşalttılar ve hiç utanmadana çekinmene gerek yok emin ol kaç kişi kakasını yapıyordur doktorlar onları aklında tutmaz😂
sariniz13 50 gün önce normal doğum yaptım varsa sorularınız alabilirim kızlar hemde suni sancısız tam açıklıkla😂😂
Denizlerkadar Kızlar her doğum kendine özeldir herkes aynı şeyleri yaşamıyor, kimisinin yırtığı olmuyor kesi ve dikiş atılmıyor vs. Korkutmayın kendinizi bebeğiniz nasıl istiyorsa öyle gelsin. Kolay doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏻🌸
Ayse2133 aysegulalatas kimsenin kimseyi korkuttugu falan yok herkes kendi yaşadığı şeyi birbiriyle paylaşıyor
Ebru_y 00Selin00 doğum sonrası dikiş varsa oturup kalkarken acı cekersiniz ben ondada zorlanmadım onu dışında hic ağrı falan olmadı zaten 😃
SancarMom elif123keslr Aa bende özel takipliyim bakalım 32. Haftamda gitmiş olucam genelde 32 de baglıyorlarmış 🤷🏻♀️