Smeye 2 normal doğum yaptım 1i kız biri erkek ,ikisindede çok hızlı doğurdum ,ama ikisindede doğum sonraki komplikasyon gelişti ,ikisindede dikişim vardı ,soruları gönderin gelsin isterseniz😬
Mugi Benim 3 cm açılmam var yumuşama da varmış ama 10 gündür doğum yapamıyorum pazartesi kontrol var 39+5 olacak o zaman açılmam artmasa asuni sancı verir mi acaba
Skskdmsm65- Benim normal doğumda merak ettiğim tek şey dışkı konusu olabilir 😂 çok komik ama sırf büyük tuvalet yapılınca utanılır diye çok düşünüyorumm
aslanbeyy Skskdmsm65- bana normal doğum olmasına rağmen sonda takıldı + lavman yapıldı . Ebeye büyük tuvaletim var dediğimde olabilir istersen yapabilirsin utanacak birşey yok bizim için daha iyi demişti inanın o an utanma falan aklınıza gelmiyor 🙂↔️😃
sariniz13 Skskdmsm65- aşkım zaten doğuma girmeden lavman yapıyorlar bende normal doğum yaptım hatta doğumhaneye gidince tuvaletim geldiğini söyledim hemen sonda takıp idrarımı boşalttılar ve hiç utanmadana çekinmene gerek yok emin ol kaç kişi kakasını yapıyordur doktorlar onları aklında tutmaz😂
Gzde4507 merveslife Bnmde ikiz ama doktor sezeryan oluyor daha çok dedi ikiz gebeliklerde bana . Hiç bilmiyorum sezeryan olunca nolacağını.ilk gebeliğim
merveslife Gzde4507 Evet ikizlerde 40 haftayı zaten görme olasılığı çok zor, 37. Haftada sezaryen ile alırız ama çoğunlukla 37 yi bile görmezler sancılar erken gelir , erken doğum bekleriz dedi benim doktorum da. Benim de ilk gebeliğim. İnşallah sağlıkla vaktinde gelirler.37 yi görmesi bile çok güzel bir sonuç. Kaç haftalıksınız?
Civeleksu 111anonim111 70 kiloyla evlendim 3 ay sonra 88 kiloyla hamile kaldım. 27 haftalık hamileyim 95 kilo oldum. Çok camım sıkılıyor acaba bebde zayıflayabilir miyim
Gzde4507 merveslife şuanlık 9 haftalık doktorum şuanlık erken doğum görünmüyor dedi ama daha çok yemi ilerleyince bakalım nolcak
Renesmee 111anonim111 normal doğum sancısı nasıl oluyor nasıl hissettiriyor 🙄 ilk gebeliğimde nst de sancı çıkıyordu ama ben hiç hissetmedim ve sezaryen oldum doğum başlamadığı için. Şimdi ikinci gebeliğimdeyim kasılırken farklı hisler içerisindeyim kaşığıma ağrı vuruyor ve nefesim kesiliyor böyle bir şey mi doğum sancısı 🤔
111anonim111 Renesmee regl sancısının çok çok üstünde karnınıza baskı yapıyor aşağıya doğru nasıl tarif etsem bilemedim 🤷🏻♀️🥲
merveslife Gzde4507 Zaten erken doğum deme şansı yok doğuma kadar :) her hamileliğin dinamiği farklı. Ben 23. Haftada gittiğimde genelde bu şekilde ilerliyor diye genel bilgi vermişti ben sorunca. Şuan 29. Haftaya giriyoruz , inşallah sağlıkla sorunsuz süreyi atlatırız 🙏
Bebegimm77 Bir soru da benden o zaman:) 37+3de normal kontrole gittim nst de sancım çıktı yatış verdiler üç gün yattım açıklık yoktu ve ben sancı hissetmiyordum kendi isteğimle çıktım şuan ara ara kasılma hissediyorum karnım da ve yürürken aşağıya doğru baskı hissediyorum bu doğum sancısı hissedilmeyecek birşey değil muhtemelen yani bu belirtiler doğuma hazırlık mi ? şuan 38+1 haftam
111anonim111 Bebegimm77 evet karına baskı olduğu zaman doğum yaklaşıyor diye biliyorum çünkü benim öyle olmuştu☺️
111anonim111 Sule27 ilk aylar düşük riskim vardı zaten 34. haftamda da 2 cm açılmam olduğunu öğrendim hastanede yattım çıktım 37. haftada 7 cm açıklığım vardı hemen yatış verdiler belirtilerimde karnımda baskı regl sancısı gibi sancı ve kanamam olmuştu
Ahra 111anonim111 doğum sonrası dikiş olsa bile genişleme oluyor mu ve bu cinsel ilişkiyi etkiliyor mu çok merak ediyorum sezeryan olmayı düşünüyorum sırf buyüzden ama sağlık açısından normal daha iyi elbette
Ayse2133 Deniz315 Rabbim bı avazda kurtaran insallaj sağ salim kucağına alsn normal doğum çok zorrrrrrrrrr😩😩😩😩😩
Eminebil Deniz315 Canım benim 40 haftam doldu 41 e doğru gidiyorum. Yapacak bir şey yok bebisler bu sene gelmiyor ya zamanında. İlla müdehale gerekecek. Ya suni sancı ya sezaryen. Suları da sona doğru azalıyor tabi bunu da söyleyip sezaryene almak islerine geliyor. Sen sabret 41 dolsun bekle
Zeynep__18 Kızlar 18 yaşındayım ilk doğumum olucak nomal doğumu istiyorum çok korkuyorum pikolojim pozulub çokmu acı çekiyorsun inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız🤲🥺
aslanbeyy Zeynep__18 herkesin doğumu kendine özeldir . Size tek tavsiyem gücünüzü bağırarak bitirmeyin doğuma saklayın yırtıksız doğum yaparsınız Allahın izniyle . Doğum sonrasıda doktorunuzun dikiş bakımı için dediklerini dinleyin . Ben bebeğimi emzirecegim diye biraz üzerine oturdum 1.2 cm dikiş açıldı . Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️
Mervecvk94 111anonim111 bu doğuma hastaneye gidince arkası açık kıyafet giydiriyorlarmış bu doğru mu ya kuzenim herkesin içinde öyle geziyorsun dedi düşününce bile psikolojim bozuldu 🥲
aslanbeyy Mervecvk94 sancı odasında giydirdiler bana sadece doğuma giderken de o şekildeydi 😬ama zaten içeri bir kişi alıyorlar sancı odasında iken. Ayrıca normal durduğunuz yerde arkanız gözükmüyor 😃açıklık kontrollerinde vs kolaylık olsun diye arkası açıktı
111anonim111 Mervecvk94 arkasını bağlıyorlar tabikide ve herkesin içinde derken odanızda oluyorsunuz zaten ☺️