Mlly34 Gulsen1989 ben düzenli oraya gitmeye başladım kamer beyle devam ediyorum doğumda var evet hatta normal 750 sezeryan 950 gibi bişi söylediler sgk ile tam özel fiyatlarını bilmiyorum tabi
Gulsen1989 Mlly34 aa bilmiyordum küçük bi yer olduğu için doğum yoktur diye düşünmüştüm o zaman orayı da değerlendirebilirim
Gulsen1989 Mlly34 şikayet.var sitesine baktım şimdi kadın doğum için kötü yorumlar yazmışlar hep 🙄 gerçi medilife içinde bı sürü kötü yorum yazan var valla nereye gidicem bende bilmiyorum hangi hastaneye baksam kötü yorumlar var
yelizaydal87 Ben Beylikdüzü kolan da Günay Gündüz e gidiyorum.Doktorumdan çok memnunum ama hastane ile ilgili benim de tereddütlerim var.Alternatif olsun diye Reyap ta Mehmet Alicik e de gittim iyi bir doktor belli ama frekansımız tutmadı :(
Mlly34 yelizaydal87 günay hanıma bende gittim doktordan yana skıntı yoktu fakat kontrolleri çok pahalı geldi bana ve dışardaki sekreterlerle pek ısınamadık randevusuz doktorla görüştürmüyolar bile bende vazgeçtim medihouse da istediğin zaman git sakin doktorla görüşebiliyosun
yelizaydal87 Medilife ta randevu bulmak mesele Kasım ayında aramıştım Şubat sonuna randevu vermişlerdi.Selda ve Senem Hanıma randevu almak imkansız.
Mlly34 Gulsen1989 şikayetlere bakarsan zaten her hastane için var o şikayet doktorunla düzenli görüşmene bağlı birazda bence ben memnunum şuan ilgileri alakalarıda güzel medilife a okadar para veriyosun hep dolu burası sakin en azından ☺️
B-P-R Hulya57 böyle Sorucam O Doktor Ultrasondan izlerken Sana Goateriyomu Ve Gramini Falan Soyluyomu Acaba Ben Gittim O hastaneye Dün Gerizekalı doktor söylemedi Mehmet diye Biri
Hulya57 B-P-R mehmet kaya eryılmazel 😂 onu kimse tavsiye etmedi canim bana Ewt benim doktorum gösterdi ayrıntılı bir şekilde anlatmişti benimki
Mlly34 Esraa90 saol canım bilgi içinde sorunlu değiliz bebişde bende o yüzden çokda önemli mi bilemedim
Nesliardc Yenianne92 esenyurtta özel esencan hastanesinde tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor levent mıhcıoğlu
Yenianne92 Nesliardc aslinda esencan hastanesi yakin bana ben esenyurtta ogretmenim fakat biraz onyargiliyim sanirim