Melike3506 Sevay1 benimde ovulasyon testine başladığım zaman aynı. Aynı zamanda reglimiz bitmiş. Bende hala pik görmedim gerçi daha bugünkünü yapmadım ama bugün olmaz. Daha ilerleyen günlerde olabilir veya bir sonraki adetine yakın olabilir. Devam etcez test yapmaya
melike81_ Sevay1 Bakın benim pikleştiği gün üç gün üst üste ilişki değerlendirdim bunu gördüğüm gibi, o ay hamile kaldım 4 aylık kızım var şimdi😍🌼😀 buralardayım hamile kaldığımdan beri :)) başkalarına yardımcı olayım diye kaydettim bunufa umarım işinize yarar
Melike3506 Sevay1 18 daha olmadı ki bugün 16 sı. Eğer pkosunuz varsa uygulamada ki tarihler tutmuyor ne yazık ki yumurtlama başka gün oluyor bir de bana birisi demiş ki her ay yumurtlama göremeyebilirsin 2-3 ay boyunca ovulasyon testi yapıp hiç yumurtlama görmeyince doktora gitmiş
Sevay1 melike81_ rabbim analı babalı büyütsün inşallah yardımcı oluyorsun her defasında çok sağol bi uygulama testin düşük yüksek olduğunu gösteriyor fotoğrafını çekip oda 14. Gün pik demiş o gün değerlendirdiiim keşke iletişim numaran olsa 😀