cansu_dgn Kızlar ben artık ovülasyon testlerini bırakıyorum çünkü pik göremedikçe çok gerilmeye başladım… Böyle benim gibi test yapmayı bıraktıktan sonra hamilelik öğrenen var mı
Gamze_dn cansu_dgn kendi bunyeni takip etmelisin cnm benm de olmuyordu ama yunurtlama testi ney hic alipta kafami yormadim .Eger bunyeni takip edersen bilirsin yumurtlama gununu .28 gunde duzenli adet goren biri 14 .gunu yunurtlar .Ben duzensiz olmama ragmen35 gunde bir adet goruyorum yumurtlama gunumu kendim anliyabiliyordum..Demem o ki sen buraya fazla girme o yumurtlama testinide yapma kafayada takma bak nasil oluyor.
Papatya_1626 cansu_dgn ben ilk gebeligimi tlfondaki uygulamaya gore yapmistim ovülasyon testleriyle hic ugrasmadim gercekten strese sokuyo insani onlar uygulama indirdim yumurtlama gunu diye bildirim geliyo dogurgan zamanin diye geliyo ona gore yapmistim gerisinide Allah’a biraktim cok şükür tuttu şimdide öyle yaptim şuan 2 gün gecikmem var😅😅
Guzelanne56 cansu_dgn tedaviyi testlerı telefondakı takvımı herseyı bıraktım o ay hatta duzenlı ilişkimiz olmadı hamıle kaldım 🥰
Cinsiyet_tahmini cansu_dgn ben, hatta ben beklemeyi de kesmiştim. Adetim gecikti her zamanki gecikmeler diye maydanoz çayı içecektim. Eşim sen hamilesin içme dedi 😂 hayır değilim dedim. Acilde kan verdik gebelik var dediler ona bile inanmadım. Dedim ki adet öncesi yükselme olabiliyormuş öyle bir şeydir. Bir öğrendim ki beta 10.000 üstü. Stresten uzak durun beklemeyi bırakınca oluyor. Bir de pregnom ve proxyfemin kullandım 2 ay. Bir araştırın isterseniz🌸
4147 Ovülasyon testi stresten başka bir şey değil, kullanmadığım ay hamile kaldım çok şükür. İnsan yapacağı varsa pik çıkmadı diye yapmıyor, yapmayacağı varsa da pik çıkınca zorunda hissediyor. Tavsiyem kafanız rahat şekilde yumurtlama döneminde istekle ilişkiye girin
cansu_dgn 4147 sizinde pik olmadığı oluyor muydu? Benim bu ay pik olmadı hiç kendimi o kadar kötü hissettim ki sanki çocuğum olmayacakmış moduna girdiğimi fark ettim. Bu yüzden bida asla ovulasyon testlerini kullanmamaya karar verdim 🙏🏻
cansu_dgn Gamze_dn evet haklısınız bende aynı kararı aldım az önce 🙏🏻 hem test yapmayı bırakıcam hemde bu uygulamayı silmeyi düşünüyorum 😔
Bir_nazenin01 cansu_dgn bende sildim uygulamayı her şeyi bıraktım ve 1 ay içinde hamile kaldım darısı sana olsun inşallah canım
Papatya_1626 cansu_dgn amiiinn canimm rabbim gönülden isteyen herkeslere nasip etsin hayirli vakitte insallah🤲🤲🥰🥰
ysmlvt 1 yıla yakındır gebe kalamadım eşimde de bende de sorun yok her şeyi çok araştırıyordum. geçen ay aşılama yaptım maleseff negatif oldu sonucu. aşılamadan sonra bütün folik asit omega 3 vs bıraktım. bu uygulamayı bile silmiştim o kadar sinirlendim. bugün açtım tekrar 😀 reglime 4 gün var bakalım ne olucak bende merak ediyorum
cansu_dgn Cinsiyet_tahmini ay bende düşünmeyi bırakmak istiyorum artık ya 😥😥 İnşallah bana da nasip olsun bende yumurtlamada pik göremeyince çok kafama taktım aşırı
Cinsiyet_tahmini cansu_dgn folik asit vitamin takviyesi falan kullandın mı? Bir de ne kadardır deniyorsun?
Ftm35 cansu_dgn ben ovulasyon testini kullandım da hamile kaldım ancak başka şeylere kafamı yordum aklıma geliyordu acaba olacak mı olmayacak mı diye hemen ilgimi başka yöne çekmeye çalışıyordum deneyin ancak başka şeylerle meşgul olun beyin insanın hem dostu hem düşmanı