villy23 Merhabalar izmit veya gölcükte önerebileceğiniz doktor var mı ? İlk defa gideceğim samimi ve açıklayıcı olması benim için önemli.
ilknurr98 Benim de 7 haftalık Şehir Hastanesinde Ömer Doğukan Saraç için iyi dedi çoğu kişi ben de ona aldım :)
villy23 O doktoru sağlık ocağındaki hemşire de önermişti fakat ben randevu bulamama sorunu ve eş giremediği için devlet düşünmüyorum. Özelde araştırıyorum şu an. Size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ilknurr98
villy23 Yelizbozkurt 5+5 te gitmeyi planlıyorum, alttan muayene yapıyor mu ? Zaman ayırıyor mu, aslında Mehtap hanıma gitmeyi planlıyordum ama gitmeyi planladığım tarihlerde izinde gözüküyor
Yelizbozkurt villy23 ikinci kez doğum yapicam hiç alttan muayne yapmadi kafana takilan ne varsa sorup cevap alabiliyosun
busraburakefe Cihan hastanesi emel bilici. Uzun uzun açıklama yapmıyor ama gerekli şeyleri anlatıyor ve takibi iyi. Bilgisine güvendim sakin ve olumlu enerjisi var. ilk doğumumu sorunsuz atlattık inşallah bunda da 35+5 teyiz kendisinden memnunum