Deletedmom_110 Kara22 Post açmadan önce yazmıştım sayfaya Hemen cevap verdiler yenisini gönderelim dediler çok şaşırdım hiç beklemiyordum eşim hadi yine iyisin bir taşla iki kuş vurdun iki tane terligin oldu diyor😂😂😂
Deletedmom_110 Merveya postu açmadan önce sayfaya yazdım canım acaba yanlışlık mı oldu falan diye yenisini gönderelim telafi edelim demişler hiç beklemiyordum çok şaşırdım yenisini gönderecekler bakalım😍😅
Deletedmom_110 Kara22 aynen öyle 😂😂 Ben bunu nasıl sonradan fark ettim anlamıyorum Bir de ürünler elime ulaşınca memnuniyet mesajı göndermiştim Instagram‘dan paylaşım falan yapmıştım Allah beni kahretmesin😂🤣
Deletedmom_110 Kara22 Mervesoku Merveya Kızlar terliğim geldi daha bir gün olmadan gelde😂jet kargoya mı verdiler ne yaptılar 🤣yanına taçta koymuşlar hahaha gülmekten bayılacağım değişe değişe kullanırım artık😍
Kara22 Deletedmom_110 öyle milleti mağdur ederlerse böyle zarar ederler oyy çok yakışacak sana eminimm🥰🥰🥰 ee hadi sen böyle süslendin bebise ne yaptırdın tatlış anne
Mervesoku Deletedmom_110 güle güle kullan ☺️🥰 bazen sessiz kalmamak gerekiyor böyle şeylerde.. yazarak çok iyi yaptınız
Deletedmom_110 Kara22 ayy teşekkür ederim ☺️ valla bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim dur bebişe yaptırdıklarımı da atayım 😍😍
Deletedmom_110 Kara22 Bebişe de bunları yaptırdım😍çikolatamız kaldı sadece onuda bilerek bekletiyorum haftaya sipariş edicem taze olsun diye 🩷
Kara22 Deletedmom_110 yaaa yerim maşallah sağlıkla gelsin kucağına inşallah Rabbım hayırlı kolay doğum nasip etsin yakışıklı paşa ömür boyu destekcin olsun🥰🥰🥰
Deletedmom_110 Kara22 evet 26 aylık bir kızım var birde oğlum gelecek inşallah 😍sende durumlar nasıl 🩷
Deletedmom_110 Mervesoku çok teşekkür ederim ☺️ Evet bunu bir kez daha anladım hakkını aramak sessiz kalmamak gerekiyor 🙏