nureella Şuan 37+5 im doktor her an olabilir diyor ama genel olarak sizler kaçıncı haftalarda doğumunuzu yaptnz
Ebruyi nureella kardesım 40*3 de dogurdu bebek gelmıyordu hic yerınde mutluydu ama doktor artık miladının doldugunu söyledi
Zeyyno_ nureella Genelde 38-40arasi doğuyor benm ilk gebeliğimde kızım 39+6haftalikken doğdu şimdi Oğluma hamileyim 38+6haftaligiz bakalım ne zaman gelecek 🥰
elif475475 nureella benim 37+6 da oldu. Belli olmaz bence siz anlarsınız aslında az çok, ben bu bebek yakında gelir diyordum doktorum da haftaya bugün doğar diyordu gerçekten dediği oldu. Ben 36 dan sonra çok beklemeyeceğini anlamıştım.
nureella elif475475 peki neye göre anladınız ağrınız mı vardı benm hafif kramp giryoda regl ağrısı gibi hafif ama
elif475475 nureella benim oğlum hiçbir zaman kafası yukarda duran bir bebek olmadı. Başlarda yandı sonra hep baş asagı durdu. Haliyle de son aylara yaklaşınca asagıda baskı çoğaldı. Ben de hep asagı doğru olduğu için başından beri bu çocuk geç kalmaz diyordum. Gerçekten öyle oldu. Yoksa ben doğuma giderken ne sancı hissettim ne başka bir şey
nureella elif475475 benimkininde başı aşağıda vajinama çok baskı yapıyor doktorda çok beklemez diyor ama
Booksandcats Görümcem 38+5miş arkadaşım da 39+6da doğum yapmıştı kuzenimin bebeği 41+3te daha fazla riske atmayalım diye suniyle başlatmışlardı çevremden bildiklerim bunlar 🙈 biz de 35+1 olduk sağlıkla gelsin ama çok da uzatmasın istiyorum artık 😅
1234sevda 40 +1 haftadayım erkek bebek, doğuma dair hiçbir belirti yok, ne su ne sancı beklemedeyim bakalım 🌸