Tolsel Reallove ben 28 haftadayım ya ben Didem hanıma gidiyorum da 2 oldu Florya medicalparka gidiyorum renkli de göreyim diye🙂🙂 siz de mi Didem hanımdı
Reallove Tolsel evet bende ona gitmiştim bu ay da ona gideyim diye düşünmüştüm bende 27 . Haftadayim☺
Reallove Malesef bende onu çok merak ediyorum bana orası çok uygun geldi doktor da iyi fakat ultrason çok kötü siz karar verdiniz mi Nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz
Tolsel Reallove evet ultrason kötü de ben Didem hanım için kötü bişey duymadım beni tedirgin eden hastane nin küçük olması sadece
Reallove Evet ama hastane küçük olması nasıl bi sorun bilemiyorum bide medical park da genel ultrason da mı renkli gösteriyorlar yoksa detaylı miydi
Tolsel Reallove her kontrolde renkli veriyor cnım küçük derken tam teşekküllü değil diye dedim az önce arkadaş yazdı Vital de Doğuma 1000 tl zam gelmiş diye sen sordun mu yakın zamanda
Reallove Tolsel Yok ben Kasım di galiba sormuştum nasıl o kadar zam gelmiş ben bi daha bi fiyat alayım . Hep renkli vermesi çok güzelmiş oraya bende bi gitmek istedim☺
Tolsel Muayene 90 olmuş cnım Doğum fiyatı için bağladılar açmadılar sende bi dene istersen Florya medicalpark doktorlar çok iyi ama Doğum pahalı 4500 normal 5800 sezeryan