Ece5454 Merhaba arkadaşlar 35 oldum bebeğimin hareketleri azaldı dün akşam normaldi ama sabahtan beri hareket etmiyor dürtüyorum yok hafif hafif hissediyorum sanki asm de doppplerle baktık kalp atımı duyduk. Neden olabilir
Ozgis1s Ece5454 benimde 35 ten sonra hareketleri biraz azaldı bence bi hastaneye gidip suyuna falan baktır doktor detaylı baksın çünkü benim suyum azalmış o yüzdenmiş. Ama büyüdükleri için yerleri dar geliyo falan da diyolar sen içinin rahat etmesi gibi doktoruna git bence ☺️
Ummuarbc Ece5454 canım aynı haftadaa bende öyle post açmıştım birkaç gün önce eskiye göre hala az ama yeri daraldığı için artık hareketleri de azalıyor gün içinde 10 hareket ediyorsa sıkıntı yapma saatlerce hiç hareket olmuyorsa bir doktoruna danış bende birkaç saat hissetmedim gece hareketlendi
Ece5454 Ozgis1s 3 gün önce kontrolden çıktım her şey normaldi, şimdi kendi doktorumda izinde bilemedim ne yapsam
Ozgis1s Ece5454 her gün aynı olmuyorlar yaa kahve içtin mi benimki kahveyle coşuyo mesela sağa sola yatıp biraz dürt bakalım uyuyordur belki bazen uzun sürebiliyor hareketsiz halleri