Suey Kızlar hastene odası için çikolata ve hediyelik ayrıca kapi süsü falan yaptırdınız mi nerde ne yaptırdınız kaç adet fiyat nedir bilgi veririr misiniz
beyzanururey Suey canım ben bir kaç yere sordum fiyatlar çok yüksek geldi kendim yapmaya karar verdim kolonya şişeleri aldım etiket bastırdım üstüne yapıştıracağım inşallah aynı şekilde çikolataları da öyle yapacağım
NurABE Suey sanırım ilk bebeğiniz ilkte hevesli oluyorsun herşeyi yaptırmak istiyosun bende öyleydim hastane odasını süsletmek falan istemiştim ama doğum sürecim öyle geçmedi helede doğum sonrası ağrılarım geçmedi süt yetersiz gazımı çıkaramadım çok sorun yaşadım ziyaretime gelenler çok kalabalıklardı emzirmem gerekiyordu utanıyordum zaten küçüktüm tecrübesizlikte var işin içinde kim ne derse gözünün içine bakıyorsun doğum anının çokta planlı olamicanı anladım.hiçbiri gözümde kalmadı şimdi ikinci gebeliğim asla böyle süslemeler yapmak istemiyorum hatta sakin rahat sağlıklı mümkünse aşırı kalabalık olmadan hatta evime geldigimde eşimle kızımla doğacak bebeğimle şöyle bi ohh çekip keyfini çıkartmak istiyorum
Newnesilanne Suey magnet şeklinde şişe açacağı yaptırdım bugün geldiler çok güzeller (instagram kale lazer sayfasından) Çikolata kutusu ve etiketi yaptırdım çikolatayı melodi marka madlen alacağım (instagram print ajans matbaa)
Newnesilanne Suey bu da çikolata kutusunun içi ve etiketler. Henüz çikolataları almadım erir diye kolonya etiketi de bastırdım aynı yerden
M-Urass_Mom Papatya mum 24 tane 170 tl Kendim bir iki hediyelik daha hazırladım Kurabiye 30 tane 25 tl’den
Suey M-Urass_Mom çok beğendim baktım sipariş vericem fiyatida gayet uygun ben 25 tanesi 220 TL kargo bedava gördüm en uygunu ordan istiycem yine Trendyolda
Suey beyzanururey kolanya mantıklı evet ama çikolatayla çok uğraştır mi acaba arada fiyat farkı çoksa değer tabiki
beyzanururey Suey arada baya fiyat farkı oluyor canım bugün aldıklarım geldi fikir olsun diye atayım sana böyle oldu
beyzanururey Suey şişeyi trendyoldan aldım etiketleri de digitalmagnet adlı bir siteden yaptırdım bir kaç çeşit mevcut istediğiniz şekilde de ayarlama yapıyorsunuz isterseniz bir bakın şişeler 200 tl etiketler de 75 tl tuttu
Suey NurABE bu ikinci gebeliğim ilk bebegimi 33. Haftada doğurdum ani bir şekilde hiç birşey yapmaya vaktim olmadı malesef ve çok içimde kalmıştı üzülmüştüm şimdi ki hevesim o yüzden☺️ hastaneye eş dost ziyafete gelecek boş gondermek istemiyorum bu sefer
beyzanururey Suey bende ilk gebeliğimde erken doğum yaptım hiç hazırlığım yoktu inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla her şey gönlümüzce olur 🤲🏻