Ebru567- Moz benimde pazartesi gelir aslında bana yakın afyondan geliyor eskisehirdeyin ben bugün bekledim ama getirmedi kargo pazartesi gelir benimde 23 ben pazartesi ilkini denerim 5 tane aldım zaten
Kubraylvc Zarifokur bingoo bir bu eksikti akşamdan beri felaket özel bölge kaşıntım var offf nereden çıktı bu şimdi 🥹
Zarifokur Kubraylvc geçen ay öyle oldum . Yanıyordum sonra geçti . Krem sürdüm mantar mı oldu dedim düşün hemen mantar kremi sürdüm geçti . Ben devamlı akıntım varmı diye kontrol ettiğim için kaşıntım olmuştu ama
Kubraylvc ghostty yaaaa öylemi ay hemen deneyeyim canımı sıktı gebelik beklerken nerden çıktı bu diye o kadar tatlı tatlı kaşınıyor ki yanma falan yok sadece kaşıntı
ghostty Kubraylvc benım de antıbıyotik kullanımı sonrası olmuştu gecen sene. İlerlemeden karbonatla yıkayınca baya iyi gelmişti. Deneyin inşallah iyi gelir size de❤️
Kubraylvc ghostty yaaa bende bu ay rahim filmi cekıldım sonrasında antıbıyotık kullandım ondan mı oldu acaba
ghostty Kubraylvc bir bardak suya bir tatlı kaşıgı gibi karbonat ekleyıp karıstıracaksınız. Yani miktar size kalmış. O şekilde özel bölgenizi yıkayabilirsiniz.
Kubraylvc ghostty yumurtlama değerlendirdim bebek isterken bu krem acaba dezavantajı Olurmu gerçi hamilelerde kullanıyor
ghostty Kubraylvc ben doktor kontrolünde almıştım sizi yanlış yönlendirmek istemem. Hamilelikte kullanılıyor mu bilgim yok malesef😕
Kubraylvc Zarifokur bende ilk defa yaşadım bugün noluyoruz nerden çıktı bu şimdi dedim o kadar güzel kaşınıyor ki aha bittim dedim hemen krem sürdüm ay geçsin lütfen