fff9898- merhaba daha demin konu actim iki gunluk kizimla birlikte yaziyorum size tam 38. Haftaya girdigimde dogum yaptim kanalda degildi bebegim ama 28. Haftadan beri bas asagi pozisyondaydi ozel ebe tuttuk eger istanbuldaysan kesinlikle aciliyetli tavsiye ederim buyuk emek harcadi carsambadan beri kasilmalarim vardi bekledik sancilarim duzene girdi dogum geldi sandigimda sabah ebemiz eve geldiginde acilmamin olmadigini sancilarimin gercek olmadigini soylediginde inanilmaz uzuldum suyu siziyo olabilir dedi nisanim gelmisti cunku ama ruhen gercekten yikildim dedim kahvalti yaptik 11:30 bir anda sancilarim bes dakikayla birlikte geldi ve hastaneye gittik burda doktor cok onemli doktorum yapabilecegine inaniyosan eve bile gidip bekleyebilirsin ben yapabilecegine inaniyorum dedi yatis yaptik ve aksam 16:30 kizimizi allah yardim etti kucagimiza aldik o yuzden lutfen bekle imkansiz dediler yani yasadigimiza kisa surede bir anda her sey degisti kanalda olmayan cocuk kanala indi sadece bi kac saatte sen bolca hareket yap ve kendi istedigine odaklan doktorlar beklememek icin her seyi yapiyolar ne kesim var ne dikisim yirtigim bile olmadi lutfen inan once kendine sonrasinda gerisi bebegine ve allaha kalmis kismet de akisa inan