Bahar3302 Hasret00- benimde iki kızım var biri Asel biri dua Lina şimdide oğluşum olcak deniz han ismi 🙏
minisinannesi07 1_Pandackk bir Kızım var adı Erva ❤️ Nasipse 2. Kızımız olacak adını Neva düşünüyoruz
Ayguness Birinci kızımın adı Ahsen Hüma gerçekten hem çok güzel hemde kuş gibi yerinde durmuyor bunuda ya Zümra Nisa , yada Zümra Sare koymak istiyorum
ikizlerimibeklerken- İlk kızımın adı “Umay Güneş” ☀ Şimdi ikizlerim oluyor biri kız biri erkek kızın ismi nasipse “Gökçen Mavi” olacak 💙
evoo0 Şifa Nehir, ırmak , deniz , isimleri arasında kaldık su ile ilgili bir isim koymak istiyoruz fikri olan var mı arkadaşlar?
elfkrmn01 Balkan77 Aa hiç erkeğe koyan duymamıştım, ama şimdi düşününce yakışır bence 😌 Sağlıkla büyüsün paşa 🙏🏻
Elif92t Benim zamanimda siniflarda en az 2 merve 2 gizem 2 kubra olurdu. Ben boyle denk gelmeyecek isim koymayi dusunuyorum. Ilk oglum tuna ikinci oglum hazar ali bu belli degil kiz olursa deniz nehir isimlerinden devam ederek nil koymak istiyorum 💕
ObirSirin Bizimki sanırım Gökçe Sare olacak. Henüz eşimle mutabakata varamadık görüşmelerimiz devam ediyor 😂
Arzupckc [ ] Su [ ] Ada [ ] Alin ( parıldayan ve aydınlık) [ ] Güneş [ ] Parla [ ] İpek [ ] Elis [ ] Nefes
birbilgetkn 1_Pandackk 27 Haftalık 2.kızıma hamileyim. Birinin ismi Zeynep Nevra diğerinin Elif Mihra olacak inşallah💕