merimiri Kızlar dün sağlık ocağı tahlillerim vardı ve idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ( pozitif 3+) yazıyor 😔 bu durumu yaşayan var mı 35+2 deyim yarın doktoruma gideceğim ama canımı sıktı bebeğe zarar vermesinden korktum sizler ne yaptınız bu durumda?
Beyzakeles merimiri benim sürekli var canım antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyor hemen birşey olmaz korkma
06Canan merimiri baştan beri vardı enfeksiyon ilk bebeğimden sonra hiç geçmedi geçen hafta cuma günü 37+0 da doğum yaptım bebeğimde herhangi bir sorun teşkil etmedi bendeki enfeksiyon
merimiri 06Canan ayyy çok güzel canım bende soracağım yarın bakalım inşallah öyle olmaz bende de bazen enfeksiyon çıktı falan yazıyorlar burda ondan dolayı tedirgin oldum
yeni-annelik merimiri bende de var aynı zamanda mantarımda var ne kullansam geçmedi bu normal doğuma engel midir bilmiyorum doktorum normale göre ilerliyor ama bitmek bilmeyen sarı akıntım var ve kaşıntım çok bizde 36+4 haftalığız doğuma az kaldı
merimiri yeni-annelik öyle çok bir kaşıntım yok cnm ben sağlık ocağına gittim dayaanamadım idrar yolu için çok yüksek değil dedi ama kan değerlerini daha çok önemsedi 🤷🏻♀️