Oztrkhtc ezgiunal Tüm mesajları neredeyse okudum öneri olması açısından bende yazayım istedim kimse yazmamış Yağız olacak 😍Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💙
Berfincicek Berkan nasıl sizce kızlar ya eşimin adı Furkan benim adım Berfin Berkan koymayı düşündüm ama içime de çok sinmiyor 😅 Rüzgar,Alparslan,Aybars,Ediz,Aras ve Ayaz da çok hoşuma gidiyor ama hala karar veremedim :(
Tekininci_44 İlk oğlumun adı Muhammed Ali ikinci oğlumun adı Rıfat Eymen üçüncü bebeğimde cinsiyet belli değil daha eğer erkek olursa Göktuğ koymayı düşünüyoruz
Esoanne Uras uraz atlas ege aslan bu isimler çoook aşırı fazla o yüzden farklı bir isim koymak istiyorum
turkan-4 ezgiunal ilk bebegimin adı Asaf. İkinci bebegim erkek olucak yine sanirim Sarp ege olucak net değiliz hala isim seçemiyoruz🫣☺️
58Vildan Şu sıra eşim istemese de Tahir ismi çok hoşuma gidiyor. Ortak beğendiğimiz bir Mert ismi var 🙈 Bir oğlum Metehan diğer oğlum Kerem Ali Dün dedim ki Alihan koyalım tam olsun 😂 red yedim
Eso_ven ezgiunal ben erkek olsaydı 3 isim koymayı planlıyordum ama hep de kız istedim kız oldu 😀 erkek Uras ata han
Jasmine_can ezgiunal Atlas ve Yaman arasında kaldık. En son Yaman da karar kıldık. ‘Yasemin ve Can’ eşimle ikimizin adının birleşimi ☺️
aysegul2812 ezgiunal bize ilk erkek denmişti biz Kayra düşünmüştük şimdi kız olduğunu öğrendik isim boşa çıktı 😀😀