Kubrabsyg serifenur95 acile gittim böcek ısırığı dediler ama evde böcek yok dediğiniz gibi pire de olabilir çok gözle görülmüyor çünkü 😥
suadeeee Kubrabsyg benim bebeğim 5 aylık sivrisinek ısırsa böyle aşırı derece kabarıp günlerce geçmiyor bende büyük oğlumda öyle yapmıyor yani diyeceğim şu ki küçükse cildi hassas olur ve vücudun da tepkisi farklı olur stres yapmanıza gerek yok
Kubrabsyg suadeeee ay onu da düşündüm gece sürekli kalkıp odasına bakıyorum sinek yok ama dediğiniz gibi stres yapıyorum biraz 🫤
serifenur95 Kubrabsyg piredir ozaman çünkü binde bir ihtimal ile görebilirsiniz çok minik olduğu ve aşırı zıpladığı için görmeniz oldukça zor olur.Şifalar olsun miniğe inşAllah 🌸
huysuz__ Kubrabsyg sivri sinek büyük ihtimalle , iki ay önce oğlumu didiklemiş aynı böyle 20 den fazla benek saydık.. kalan 3 kişiye dokunmamış sömürmüştü resmen çocuğumu🥲hemen o hafta sineklik yaptırdık .
Ysmnpmk Kubrabsyg sivrisinek bence benide yediler geçen gün ormanda ve böyle çevresi kızardi top gibi şişti garip bir görüntü oluştu mikropları bizim vücuda girdiği için böyle garip bir görüntü oluşuyor sanırım
Kubrabsyg Ysmnpmk buara akraba çevresi de bizde böyleyiz diyorlar bencede sivrisinek biraz hormonlular herhalde 🤦🏻♀️
Sarina98 Kubrabsyg ben sizin yerinizde olsam alerji testi verirdim, alerjiden kaynaklıda ola biliyor. Birde kakasını ekdire bilirsiniz
Miskinim Kubrabsyg sinek ısırığı canım bu yani maymun çiçeği felan değil öyle düşünüp strese sokma kendini
busra_basturk Kubrabsyg benim yiyenimde de çıkmıştı köye gidince hep sivriler ısırmış yada sinekler böyle kırmızı kırmızı kızarıklık ve noktalar vardı doktor krem vermiş sonra geçti