staRmama Zehasve ilk çocuğun kaç yaşında balım? Aralarında ne kadar olacak ve sezaryen mi normal doğum mu yapmıştın?
Dilekulgtt Nergizos 3 gun canim ben biraz erken ogrendim testlerle fazlada bekleyemedim kan verdim 3 gun gecince
Dilekulgtt Nergizos adetten 12 gun gecikmeyle sagliksiz gebeligim oldu kasim ayında o yuzden korktum biraz tabi gelen allahtan ama bu sefer erken hareket etmek istedim sali gunude cagirdi kese gormek icin
Nergizos Dilekulgtt son adet tarihim 16 Temmuz canım. Bu ayin 13unde adet olmam lazımdı. Sabah test yaptım evde pozitif çıktı. Yarın da kan vereceğim canim
Dilekulgtt Nergizos 13 unde olman lazimsa benle ayni sayilir yarin 1000 lerde cikabilir eger 13 se tabi canm haber ver 🌸
Nergizos Dilekulgtt ayy hadi insaalh. Sabahtan sağlık ocağına gidip vericem canım. Öğle sonu çıkar herhalde. Haber ederim sana da 🤗
Nergizos Dilekulgtt sen 548 çıktıktan sonra tekrar beta baktırdın mi? En son hangi gün baktırdın kaç çıktı? Bı de benim belirti olarak sadece kasik ağrım var ince ince agriy6 adet olacakmisim gibi. Uçuk ve sivilcelerim çıktı bı de.
Nergizos Dilekulgtt insaalh sağlıklı olsun da hepimzin ki. Benim de bir 8 haftalık düşüğüm bir de kimyasalim var. O yüzden ben de korkuyorum rabbim sağlık sihhta versin yavrularımıza, kucağımıza almayı nasip etsin
Dilekulgtt Nergizos amin insallah ayni sey basimiza gelecek diye korkuyoruz sevinemedik bile kimseye soylemedik zaten esim bile ne tepki vercem bilmiyorum diyor kalp atisini duyana kadar bisey hissedemiyoruz suan da 😔
Nergizos ikincibaharrr ben aile hekimi sürekli arıyorum cep nosu var o söylüyor bana😂 yoksa sisteme gerçekten geç düşüyor
Nergizos ikincibaharrr keseyi gördün mü canim sen. 5 haftaligim demişsin. Ya da ne zaman çağırdı kese için dr
ikincibaharrr Nergizos yarın kan vereceğim beta artmış mı diye Perşembe de randevum var hayırlısı olsun❤️