Beyazmelekkk Kızlar sizce bir sorun var mıdır ya 4 gün fark vardı baştan beri şimdi 1 hafta küçük gözüktü Dr takılmadi bu duruma ama soru isareti kaldı . Bu arada cinsiyet için fikri olan var mı ? Umarım sağlıkla ilerleriz
Semyil Beyazmelekkk canım ilk haftalarda çok sık oluyor böyle şeyler benimde bir hafta geriden geliyordu 12. Haftada yakaladı şimdide 1 hafta önden gidiyor 35 haftalığız
Caglasmz Beyazmelekkk bu çok normal bir durum benim bi ara önden gidiyordu boyu sonra bir hafta geriden gelmeye başladım şimdi 30+6’im tam haftamızı yakaladık çok şükür 🧿 zaten sıkıntılı bir durum olsaydı doktorlar söylüyor siz hamileliğinizin tadını çıkarın 💐
Glsm-ktl1 Beyazmelekkk 2 haftadan fazla geriden 2 haftada önden gitmediği sürece bir problem yok canım
Fatmasnrmsl Aynı durumu bende yaşadım 9+1 ken 8+4 çıktı ultrasonda doktor önemsemedi olabiliyormuş bu tür şeyler üzülme bebeklerimize odaklanalım bence sağlıkla gelsinler 😍💖
esca344 Beyazmelekkk benim oğlum doğuma kadar bir hafta hatta on gün küçük çıktı bu anormal bir durum değil ki